PARK HILL
PARK HILL
Merke
Gant

PARK HILL

Leverandørens varenummer
W10843
Beskrivelse

Gant Park Hill II - Bestselgende modell med sølvfarget kasse i rustfritt stål og brun skinnrem. Urskiven er brun og har datovisning. Forsterket mineralglass og vannbeskyttet opptil 50 meter/5 bar som vil si at den kun tåler vannsprut og bør ikke bades eller dusjes med. 43 mm i diameter.

Utsolgt på nett
kr 1 898,-
Produktdetaljer
Leverandørens varenummer W10843
Produkter Klokker
Passer til Herre
Merke Gant
Materiale Skinn
Klokke Kolleksjon Park Hill
Type ur Klassisk og tidløs
Urverk Quartz - beste urverk for klokker
Klokke Glass Mineral
Skivefarge Brun
Vanntetthet 30-50 meter
Reviews

5 atm/50 meter vannbeskyttet

Denne klokken er 50 meter vannbeskyttet og tåler 5 ATM. Du skal kunne dusje og bade med denne klokken på. Uret skal også kunne tåle å bli brukt ved bading på grunt vann i sjø eller ferskvann, men husk å skylle klokken godt etter badeturen for å få bort salter og sand (da dette kan ødelegge klokken). Uret i denne klokken tåler ganske mye vann uten at det skal trenge inn i urverket.

STÅL:

Urkassen til denne klokken er laget av rustfritt stål. Dette materialet er motstandsdyktig mot korrosjon under bestemte forhold ettersom det formes et oksidsjikt på stålets overflate, som motvirker korrosjonsprosessen.

QUARTZ:

Et kvartsur er et instrument for måling av tid basert på piezoelektriske resonanssvingninger i en kvartskrystall. Desse svingene styrer kvartsuret, på samme måte som en pendel styrer et pendelur. Svingningene i kvartskrystaller har en stabil frekvens, det vil si at «takten» til svingningene kun blir endret forsvinnende lite over lang tid, noe som gjør kvartsuret spesiellt presise.

GLASS: MINERAL

Mineralglass er en bestemt type klokkeglass som brukes i de fleste klokker. For å gjøre glasset så motstandsdyktig som mulig brukes kjemikaler og varme som forvandler vanlig glass til et mineralglass. Mineralglass blir med denne behandlingen sterkere enn vanlig glass, men påvirkes fremdeles av kraftige støt og skrap.

  • check_circle Kjøp på nett, bytt i butikk.
  • check_circle Gratis frakt over kr 500,-
  • check_circle Leveringstid: 1-4 virkedager
  • check_circle Klikk & Hent
  • Kjøp julegavene hos oss - kan byttes t.o.m 31 jan.