HUSK POSTENS SENDINGSFRIST 16. DESEMBER | BYTTERETT TIL 24. JANUAR
  • HUSK POSTENS SENDINGSFRIST
    16. DESEMBER | BYTTERETT TIL 24. JANUAR
WILMINGTON
Merke
Gant

WILMINGTON

Leverandørens varenummer
GT036002
Beskrivelse

GANT WILMINGTON - Herreklokke med en brun skinnreim, hvit urskive og roséfarget urkasse rustfritt stål. Mineralglass. Vannbestandig opp mot 3 bar som vil si at klokken kun tåler litt vannsprut/regn, og ingen kontakt med vann utover dette. Datovisning. 41 mm i diameter, 10 mm i tykkelse og 21 mm i rembredde.

Utsolgt på nett
kr 1 898,-
Produktdetaljer
Leverandørens varenummer GT036002
Produkter Klokker
Passer til Herre
Klokke Kolleksjon Wilmington
Type ur Trendy
Urverk Quartz - beste urverk for klokker
Klokke Glass Mineral
Markering Index
Materiale rem Skinn
Materiale ur Stål
Skivefarge Hvit
Display / funksjon Analog
Vanntetthet < 30 meter (vannresistent)
Klokke egenskaper Kalender
Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:WILMINGTON
Din rangering

3 atm/30 meter vannbeskyttet

Uret i denne klokken skal tåle å få vannsprut og regn på seg ved normal bruk over korte perioder. Denne klokken er ikke anbefalt å bruke når du dusjer, bader, tar oppvasken, vasker bilen eller lignende, selv om den skal kunne tåle dette ved korte perioder.

STÅL:

Urkassen til denne klokken er laget av rustfritt stål. Dette materialet er motstandsdyktig mot korrosjon under bestemte forhold ettersom det formes et oksidsjikt på stålets overflate, som motvirker korrosjonsprosessen.

QUARTZ:

Et kvartsur er et instrument for måling av tid basert på piezoelektriske resonanssvingninger i en kvartskrystall. Desse svingene styrer kvartsuret, på samme måte som en pendel styrer et pendelur. Svingningene i kvartskrystaller har en stabil frekvens, det vil si at «takten» til svingningene kun blir endret forsvinnende lite over lang tid, noe som gjør kvartsuret spesiellt presise.

GLASS: MINERAL

Mineralglass er en bestemt type klokkeglass som brukes i de fleste klokker. For å gjøre glasset så motstandsdyktig som mulig brukes kjemikaler og varme som forvandler vanlig glass til et mineralglass. Mineralglass blir med denne behandlingen sterkere enn vanlig glass, men påvirkes fremdeles av kraftige støt og skrap.

  • check_circle Kjøp på nett, bytt i butikk.
  • check_circle Gratis frakt over kr 500,-
  • check_circle Leveringstid: 1-4 virkedager
  • check_circle Klikk & Hent