KJØP JULEGAVENE HOS OSS! Bytterett t.o.m 19.Januar 2019!
  • KJØP JULEGAVENE HOS OSS!
    Bytterett t.o.m 19.Januar 2019!
BYRON
Merke
Gant

BYRON

Leverandørens varenummer
W70534
Beskrivelse

Gant Byron - Trendy modell med IP (Ion Plating) Rose Gull behandlet kasse og lenke i rustfritt stål. Hvit skive med detaljer i rosegull og hvit bezelring med GANT logoen gravert inn. Mineralglass og vannbeskyttet kun mot vannsprut. Anbefales ikke å bade med. 40 mm i diameter.

kr 2 490,-
Kun Klikk & Hent
Produktdetaljer
Leverandørens varenummer W70534
Produkter Klokker
Passer til Dame
Type ur Pyntet
Urverk Quartz - beste urverk for klokker
Klokke Glass Mineral
Markering Andre stener
Materiale rem Stål
Materiale ur Stål
Skivefarge Hvit
Vanntetthet 30-50 meter
Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:BYRON
Din rangering

5 atm/50 meter vannbeskyttet

Denne klokken er 50 meter vannbeskyttet og tåler 5 ATM. Du skal kunne dusje og bade med denne klokken på. Uret skal også kunne tåle å bli brukt ved bading på grunt vann i sjø eller ferskvann, men husk å skylle klokken godt etter badeturen for å få bort salter og sand (da dette kan ødelegge klokken). Uret i denne klokken tåler ganske mye vann uten at det skal trenge inn i urverket.

STÅL:

Urkassen til denne klokken er laget av rustfritt stål. Dette materialet er motstandsdyktig mot korrosjon under bestemte forhold ettersom det formes et oksidsjikt på stålets overflate, som motvirker korrosjonsprosessen.

QUARTZ:

Et kvartsur er et instrument for måling av tid basert på piezoelektriske resonanssvingninger i en kvartskrystall. Desse svingene styrer kvartsuret, på samme måte som en pendel styrer et pendelur. Svingningene i kvartskrystaller har en stabil frekvens, det vil si at «takten» til svingningene kun blir endret forsvinnende lite over lang tid, noe som gjør kvartsuret spesiellt presise.

GLASS: MINERAL

Mineralglass er en bestemt type klokkeglass som brukes i de fleste klokker. For å gjøre glasset så motstandsdyktig som mulig brukes kjemikaler og varme som forvandler vanlig glass til et mineralglass. Mineralglass blir med denne behandlingen sterkere enn vanlig glass, men påvirkes fremdeles av kraftige støt og skrap.

  • check_circle Kjøp på nett, bytt i butikk.
  • check_circle Gratis frakt over kr 500,-
  • check_circle Leveringstid: 1-4 virkedager
  • check_circle Klikk & Hent