G-SHOCK
G-SHOCK
Merke
Casio

G-SHOCK

Leverandørens varenummer
GA-800-1AER
Beskrivelse

CASIO GA-800-1AER - Denne klokken tilhører den stilige G-Shock-serien, og er full av gode funksjoner. Den har blant annet lys på skjermen, to tidssoner, stoppeklokke, , rundeminne, timer, samt fem ulike alarmer. Den har også automatisk kalender og 12/24-timers tidsangivelse. Selve glasset er av mineralglass, og urkasse og armbånd av resin. Batteritid ca. 3 år. Klokken er godt egnet til fridykking uten dykkeutstyr da den er vannbestandig ved opptil 20 bar. 54,1 mm i diameter og ca. 63 gram.

Utsolgt på nett
kr 1 198,-
Produktdetaljer
Leverandørens varenummer GA-800-1AER
Produkter Klokker
Passer til Herre
Merke Casio
Materiale Gummi - PVC (enkelt)
Klokke Kolleksjon G-Shock
Type ur Annet
Urverk Quartz - beste urverk for klokker
Klokke Glass Mineral
Skivefarge Sort
Vanntetthet 50-200 meter
Reviews

10-50 atm/50-200 meter vanntett.

Uret i denne klokken er vanntett. Klokken skal fint kunne brukes til surfing, snorkling eller andre bruksområder hvor klokken vil kunne være under vann i lengre perioder. Skal man på lengre dykketurer hvor man benytter gassflasker er det anbefalt å kjøpe ur som er beregnet for dykking da disse har andre tilleggskrav.

STÅL:

Urkassen til denne klokken er laget av rustfritt stål. Dette materialet er motstandsdyktig mot korrosjon under bestemte forhold ettersom det formes et oksidsjikt på stålets overflate, som motvirker korrosjonsprosessen.

QUARTZ:

Et kvartsur er et instrument for måling av tid basert på piezoelektriske resonanssvingninger i en kvartskrystall. Desse svingene styrer kvartsuret, på samme måte som en pendel styrer et pendelur. Svingningene i kvartskrystaller har en stabil frekvens, det vil si at «takten» til svingningene kun blir endret forsvinnende lite over lang tid, noe som gjør kvartsuret spesiellt presise.

GLASS: MINERAL

Mineralglass er en bestemt type klokkeglass som brukes i de fleste klokker. For å gjøre glasset så motstandsdyktig som mulig brukes kjemikaler og varme som forvandler vanlig glass til et mineralglass. Mineralglass blir med denne behandlingen sterkere enn vanlig glass, men påvirkes fremdeles av kraftige støt og skrap.

  • check_circle Kjøp på nett, bytt i butikk.
  • check_circle Gratis frakt over kr 500,-
  • check_circle Leveringstid: 1-4 virkedager
  • check_circle Klikk & Hent
  • Kjøp julegavene hos oss - kan byttes t.o.m 31 jan.