G-SHOCK
Merke
Casio

G-SHOCK

Leverandørens varenummer
G-2900F-8VER
Beskrivelse

CASIO G-2900F-8VER - Denne klokken tilhører den stilige G-Shock-serien, og er full av gode funksjoner. Den har blant annet helautomatisk illuminator som gjør at når du vrir lett på håndleddet så lyses bakgrunnen på klokken opp. E-dataminne som gjør det mulig å lagre nett- og epostadresser (inntil 40 stk.). Den har også verdenstidfunksjon, stoppeklokke, nedtelling, samt fem ulike alarmer og slumrefunksjon. Automatisk kaleder, 12/24-timers tidsangivelse. Selve glasset er av mineralglass, og urkasse og armbånd av resin. Batteritid opptil 10 år. Klokken er godt egnet til fridykking uten dykkeutstyr da den er vannbestandig ved opptil 20 bar. 52,40 mm i diameter og ca. 58 gram.

På lager
kr 898,-
Produktdetaljer
Leverandørens varenummer G-2900F-8VER
Produkter Klokker
Passer til Herre
Merke Casio
Klokke Kolleksjon G-Shock
Type ur Annet
Urverk Quartz - beste urverk for klokker
Klokke Glass Mineral
Vanntetthet > 200 meter (Dykkeur)

Vanntetthetsklassifisering (30 BAR/300 M*)

Klokken er testet til en vanntetthet på 30 bar, som tilsvarer trykket til en hypotetisk vannsøyle på 300 meter på en overflate på én kvadratcentimeter. Dette gjør klokken egnet til f.eks. dykking.

STÅL:

Urkassen til denne klokken er laget av rustfritt stål. Dette materialet er motstandsdyktig mot korrosjon under bestemte forhold ettersom det formes et oksidsjikt på stålets overflate, som motvirker korrosjonsprosessen.

QUARTZ:

Et kvartsur er et instrument for måling av tid basert på piezoelektriske resonanssvingninger i en kvartskrystall. Desse svingene styrer kvartsuret, på samme måte som en pendel styrer et pendelur. Svingningene i kvartskrystaller har en stabil frekvens, det vil si at «takten» til svingningene kun blir endret forsvinnende lite over lang tid, noe som gjør kvartsuret spesiellt presise.

GLASS: MINERAL

Mineralglass er en bestemt type klokkeglass som brukes i de fleste klokker. For å gjøre glasset så motstandsdyktig som mulig brukes kjemikaler og varme som forvandler vanlig glass til et mineralglass. Mineralglass blir med denne behandlingen sterkere enn vanlig glass, men påvirkes fremdeles av kraftige støt og skrap.

  • check_circle Kjøp på nett, bytt i butikk.
  • check_circle Gratis frakt over kr 500,-
  • check_circle Leveringstid: 1-4 virkedager
  • check_circle Klikk & Hent