Enstens diamantring i gult gull - 0,70ct. - w/si Enstens diamantring i gult gull - 0,70ct. - w/si Enstens diamantring i gult gull - 0,70ct. - w/si Enstens diamantring i gult gull - 0,70ct. - w/si Enstens diamantring i gult gull - 0,70ct. - w/si På langfingeren, fra nederst til øverst: Enstensringer i gult gull med diamanter på henholdsvis 0.40 carat, 0.50 carat, 0.60 carat, 0.70 carat og 1.00 carat.
Enstens diamantring i gult gull - 0,70ct. - w/si
Merke
Dima

Enstens diamantring i gult gull - 0,70ct. - w/si

Leverandørens varenummer
SER10170YGW
Beskrivelse

Nydelig enstens diamantring i gult gull, med en diamant på hele 0,70 ct. Dette er en ring med en flott kvalitet! w/si betyr at diamanten har en høy hvithetsgrad, og at den fremstår som veldig klar. Det er dermed kun små inneslutninger på diamantens overflate, noe som gjør diamanten svært spesiell. Den har diamantslipen brilliant (full cut) som vil si at lyset kommer både inn og ut av kronen. Dette gir en nydelig glans, og diamanten får virkelig skinne!

Merk at dette er en bestillingsvare. Når det legges inn en bestilling på nett blir ringen produsert opp like etter, og man må derfor beregne 3 ekstra leveringsdager utover vanlig leveringstid på nett.

Alle våre butikker kan bestille opp ønsket størrelse i denne ringen, med 3 dagers leveringstid. Så dersom ringen ikke er tilgjengelig via klikk & hent på ønsket butikk, så kontakt butikken direkte for å få bestilt opp ønsket størrelse der. Vi anbefaler også å ta turen til butikk for å få hjelp til å finne riktig størrelse.

På lager
kr 39 998,-
Dette er bestillingsvare
Beregn ca. 3 ekstra dager for levering

Produktdetaljer
Leverandørens varenummer SER10170YGW
Vekt 0.1000
Produkter Ringer
Materiale Gult gull
Finhet 585
Diamant klarhet SI
Diamant slip Brilliant (full cut)
Diamantfarge H / Wesselton
Diamantvekt 0,7
Diamant Antall 1
Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:Enstens diamantring i gult gull - 0,70ct. - w/si
Din rangering
  • check_circle Kjøp på nett, bytt i butikk.
  • check_circle Gratis frakt over kr 500,-
  • check_circle Leveringstid: 1-4 virkedager
  • check_circle Klikk & Hent