G-SHOCK
Merke
CASIO

G-SHOCK

Leverandørens varenummer
DW-5600E-1VER
Beskrivelse

Digital sporty klokke fra CASIO. Denne G-Shock klokken er av sort resin og har flere digitale funksjoner. Klokken har automatisk kalender, multifunksjonell alarm, timer og stoppeklokke. Mineralglass. 200m vanntetthet.

Utsolgt på nett
Kun 2 igjen!
kr 898,00
Produktdetaljer
Leverandørens varenummer DW-5600E-1VER
Hovedvaregruppe Klokker
Type ur Annet
Urverk Quartz - beste urverk for klokker
Glass ur Mineral
Materiale rem Resin
Materiale ur Resin
Vanntetthet > 200 meter
Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:G-SHOCK
Din rangering

Vanntetthetsklassifisering (30 BAR/300 M*)

Klokken er testet til en vanntetthet på 30 bar, som tilsvarer trykket til en hypotetisk vannsøyle på 300 meter på en overflate på én kvadratcentimeter. Dette gjør klokken egnet til f.eks. dykking.

STÅL:

Urkassen til denne klokken er laget av rustfritt stål. Dette materialet er motstandsdyktig mot korrosjon under bestemte forhold ettersom det formes et oksidsjikt på stålets overflate, som motvirker korrosjonsprosessen.

QUARTZ:

Et kvartsur er et instrument for måling av tid basert på piezoelektriske resonanssvingninger i en kvartskrystall. Desse svingene styrer kvartsuret, på samme måte som en pendel styrer et pendelur. Svingningene i kvartskrystaller har en stabil frekvens, det vil si at «takten» til svingningene kun blir endret forsvinnende lite over lang tid, noe som gjør kvartsuret spesiellt presise.

GLASS: MINERAL

Mineralglass er en bestemt type klokkeglass som brukes i de fleste klokker. For å gjøre glasset så motstandsdyktig som mulig brukes kjemikaler og varme som forvandler vanlig glass til et mineralglass. Mineralglass blir med denne behandlingen sterkere enn vanlig glass, men påvirkes fremdeles av kraftige støt og skrap.

  • check_circle Kjøp på nett, bytt i butikk.
  • check_circle Gratis frakt over kr 500,-
  • check_circle Leveringstid: 1-4 virkedager
  • check_circle Klikk & Hent