DUKE NEVIL DUKE NEVIL
DUKE NEVIL
Merke
Triwa

DUKE NEVIL

Leverandørens varenummer
TR-NEAC118.SC010313
Beskrivelse

Duke Nevil. Nyhet fra TRIWA! Klokken har brun skinnrem og urkasse i rustfritt stål (40 mm) med gullfargede detaljer. Urskiven er trendy marineblå med gullfargede detaljer. 100m vannresistent. Mineralglass. Klokken har kronograf (stoppeklokkefunksjon). Quartz urverk med 2 års garanti.

kr 1 995,-
Kun Klikk & Hent
Produktdetaljer
Leverandørens varenummer TR-NEAC118.SC010313
Produkter Klokker
Passer til Dame, Herre
Merke Triwa
Type ur Trendy
Urverk Quartz - beste urverk for klokker
Klokke Glass Mineral
Vanntetthet 30-50 meter
Reviews

5 atm/50 meter vannbeskyttet

Denne klokken er 50 meter vannbeskyttet og tåler 5 ATM. Du skal kunne dusje og bade med denne klokken på. Uret skal også kunne tåle å bli brukt ved bading på grunt vann i sjø eller ferskvann, men husk å skylle klokken godt etter badeturen for å få bort salter og sand (da dette kan ødelegge klokken). Uret i denne klokken tåler ganske mye vann uten at det skal trenge inn i urverket.

STÅL:

Urkassen til denne klokken er laget av rustfritt stål. Dette materialet er motstandsdyktig mot korrosjon under bestemte forhold ettersom det formes et oksidsjikt på stålets overflate, som motvirker korrosjonsprosessen.

QUARTZ:

Et kvartsur er et instrument for måling av tid basert på piezoelektriske resonanssvingninger i en kvartskrystall. Desse svingene styrer kvartsuret, på samme måte som en pendel styrer et pendelur. Svingningene i kvartskrystaller har en stabil frekvens, det vil si at «takten» til svingningene kun blir endret forsvinnende lite over lang tid, noe som gjør kvartsuret spesiellt presise.

GLASS: MINERAL

Mineralglass er en bestemt type klokkeglass som brukes i de fleste klokker. For å gjøre glasset så motstandsdyktig som mulig brukes kjemikaler og varme som forvandler vanlig glass til et mineralglass. Mineralglass blir med denne behandlingen sterkere enn vanlig glass, men påvirkes fremdeles av kraftige støt og skrap.

  • check_circle Kjøp på nett, bytt i butikk.
  • check_circle Gratis frakt over kr 500,-
  • check_circle Leveringstid: 1-4 virkedager
  • check_circle Klikk & Hent
  • Kjøp julegavene hos oss - kan byttes t.o.m 31 jan.