Stanhope

Stanhope

Leverandørens varenummer
NY2286
Beskrivelse

DKNY Stanhope er en elegant klokke omgitt av lyse glitrende edelstener. Klokken er laget av rustfritt stål, rødt gull-farget ramme. Ramme bredde på 36 mm og en tykkelse på 8 mm. DKNY klokken har 2 års garanti, og vil bli levert i original eske fra produsent.

På lager
kr 1 895,-
Produktdetaljer
Leverandørens varenummer NY2286
Type ur Trendy
Urverk Quartz - beste urverk for klokker
Klokke Glass Mineral
Skriv din egen produktomtale
Bare registrerte kunder kan sende inn produktomtaler. Logg inn her eller opprett kundekonto

STÅL:

Urkassen til denne klokken er laget av rustfritt stål. Dette materialet er motstandsdyktig mot korrosjon under bestemte forhold ettersom det formes et oksidsjikt på stålets overflate, som motvirker korrosjonsprosessen.

QUARTZ:

Et kvartsur er et instrument for måling av tid basert på piezoelektriske resonanssvingninger i en kvartskrystall. Desse svingene styrer kvartsuret, på samme måte som en pendel styrer et pendelur. Svingningene i kvartskrystaller har en stabil frekvens, det vil si at «takten» til svingningene kun blir endret forsvinnende lite over lang tid, noe som gjør kvartsuret spesiellt presise.

GLASS: MINERAL

Mineralglass er en bestemt type klokkeglass som brukes i de fleste klokker. For å gjøre glasset så motstandsdyktig som mulig brukes kjemikaler og varme som forvandler vanlig glass til et mineralglass. Mineralglass blir med denne behandlingen sterkere enn vanlig glass, men påvirkes fremdeles av kraftige støt og skrap.

  • check_circle Kjøp på nett, bytt i butikk.
  • check_circle Gratis frakt over kr 500,-
  • check_circle Leveringstid: 1-4 virkedager
  • check_circle Klikk & Hent