Aurora Smykke Diamant 0,05ct Aurora Smykke Diamant 0,05ct Aurora Smykke Diamant 0,05ct
Aurora Smykke Diamant 0,05ct
Merke
Dima

Aurora Smykke Diamant 0,05ct

Leverandørens varenummer
XDP21105W
Beskrivelse

  • Smykke fra Bjørklund 
  • Aurora serien med enstens diamanter 
  • 14 karat / 585 Hvitt Gull 
  • Diamant 0,05ct w/si

På lager
kr 1 998,-

AURORA serien fra Dima er en helt ny serie nydelige diamantsmykker hos Bjørklund fra høsten 2019.

Smykkene er laget som en fin serie med smykker, ringer og øredobber som alle kan kombineres sammen til konkurransedyktige priser. 

I AURORA serien finner du 6 forskjellige størrelser på diamantene i alle smykkene: 0,03ct - 0,05ct - 0,07ct - 0,10ct - 0,12ct - 0,15ct

 

Hva betyr det egentlig?

0,05 karat: Karat handler om vekt og størrelse. 1 karat = 0,2 gram.

Wesselton: Dette fagbegrepet sier noe om diamantens farge. De mest sjeldne og kostbare diamantene er helt uten farge. Vi i Bjørklund selger flest wesselton-steiner; disse ansees som hvite.

SI: Dette fagbegrepet sier noe om diamantens klarhet. Hos oss vil du finne flest SI (Small inclusions)-steiner; det vil si at inneslutningene i diamanten er usynlige for det blotte øye når man ser gjennom kronen, men at de er synlige dersom man ser gjennom en lupe. Med andre ord er diamanten du kjøper hos oss helt unik!

Brilliantslip: Dette er den vanligste slipen av diamanter, og ved slipe diamanten på denne måten utnytter man diamantens evne til å bryte lys på en best mulig måte; alt lys som slippes inn i diamanten, slippes ut gjennom kronen. Dette gir diamanten glans og får den skinne!

 

Vedlikehold

Vi i Bjørklund er opptatt av at smykkene dine skal skinne, år etter år. Smykket ditt er både en økonomisk investering, men også en følelsesmessig investering. Ringer er spesielt utsatt for slitasje og skader fordi vi har de på hendene. Harde støt og kjemikaler fra parfymer, kremer og såper trekker vil trekke inn i og påvirke alle smykker. Vi anbefaler derfor at du tar av ringer når du skal vaske, dusje, trene og gjøre hagearbeid eller liknende. Over tid kan skinnen få riper, og både skinne og diamant kan miste glansen. Derfor anbefaler vi at du kommer innom en av våre butikker med smykket slik at vi kan rense smykket for deg, og om nødvendig sende det inn til verkstedet for en service. HER finner du produkter som gjør at du kan rense smykket hjemme også!

Produktdetaljer
Leverandørens varenummer XDP21105W
Produkter Kjeder med anheng
Passer til Dame
Merke Dima
Overflatebehandling Rhodinering
Finhet 585
Diamant klarhet SI
Diamant slip Brilliant (full cut)
Diamantfarge H
Diamantvekt 0,05
Diamant Antall 1
Stener Diamanter
Reviews
  • check_circle Kjøp på nett, bytt i butikk.
  • check_circle Gratis frakt over kr 500,-
  • check_circle Leveringstid: 1-4 virkedager
  • check_circle Klikk & Hent
  • Kjøp julegavene hos oss - kan byttes t.o.m 31 jan.