Diamantring i 9kt 375 gult gull - 0,15ct. - w/p1 Diamantring i 9kt 375 gult gull - 0,15ct. - w/p1
Diamantring i 9kt 375 gult gull - 0,15ct. - w/p1
Merke
Bjørklund Gull

Diamantring i 9kt 375 gult gull - 0,15ct. - w/p1

Leverandørens varenummer
BGR90030
Beskrivelse

Diamantring i 9kt 375 gult gull med 9 diamanter - 0,15ct. - w/p1. Denne lekre ringen kan også kombineres med smykke og ørepynt i samme design!

Utsolgt på nett
kr 3 998,-
Produktdetaljer
Leverandørens varenummer BGR90030
Vekt 0.1000
Produkter Ringer
Passer til Dame
Merke Bjørklund Gull
Materiale Gult gull
Finhet 9 karat / 375
Diamant klarhet P1
Diamantfarge H / Wesselton
Diamantvekt 0,15
Diamant Antall 9
Stener Diamanter
Reviews

HVORDAN FINNER JEG MIN RINGSTØRRELSE?

Det er flere måter å finne ut hvilken ringstørrelse som er perfekt til deg. Dersom du allerede har en ring som passer, er dette et godt utgangspunkt for å finne hvilken størrelse du trenger! Bruk en ring som passer godt og sammenlign din ring med ringmalen.

Slik gjør du:

Det beste er å sjekke din størrelse via en forhandler av smykker. Alternativt kan du bruke en ring som passer godt, og sammenligne denne med ringmalen. Legg ringen din over sirklene for å finne en som fyller innsiden av ringen helt, uten overlapping.

Dersom du ikke har en ring du kan sammenligne med: Vår ringmal kan også brukes til å måle fingeren din. Surr en tråd rundt fingeren din og sammenlign lengden på tråden med ringmalen. NB: ikke stram tråden for hardt. Forsikre deg om at ringen er stor nok til å passere fingerleddene.

Tilleggsopplysninger: Fingrene på venstre og høyre hånd er normalt sett av ulik størrelse. Husk på dette når du velger hvilken finger du måler. De fleste opplever at omkretsen av fingeren endrer seg i løpet av dagen; normalt er fingeren tykkere om kvelden enn om morgenen. Husk på dette når du velger ringstørrelse, slik at du har en ring som passer godt gjennom hele dagen.

  • check_circle Kjøp på nett, bytt i butikk.
  • check_circle Gratis frakt over kr 500,-
  • check_circle Leveringstid: 1-4 virkedager
  • check_circle Klikk & Hent
  • Kjøp julegavene hos oss - kan byttes t.o.m 31 jan.