Rakk du ikke bestille på nett før 15. desember?
Klikk og Hent frem til kl. 20:00 på lillejulaften.
Les mer om fristen 15. desember her >>>
Descender
Merke
NIXON

Descender

Leverandørens varenummer
A9591258
Utsolgt på nett
Kun 1 igjen!
kr 4 200,00
Eller klikk og hent direkte fra disse butikkene:
Beskrivelse

Decender. En unik og sporty klokke fra NIXON. Lenke og urkasse (45 mm) i rustfritt stål. Klokken er unik med at kronen sitter på venstre side av klokken. URskiven er blå med tøffe detaljer samt datovisning. Mineralglass. 200m vanntetthet. Quartz urverk med 2 års garanti.

Produktdetaljer
Leverandørens varenummer A9591258
Hovedvaregruppe Klokker
Type ur Trend / mote
Urverk Quartz - beste urverk for klokker
Glass ur Mineral
Materiale rem Stål
Materiale ur Stål
Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:Descender
Din rangering

STÅL:

Urkassen til denne klokken er laget av rustfritt stål. Dette materialet er motstandsdyktig mot korrosjon under bestemte forhold ettersom det formes et oksidsjikt på stålets overflate, som motvirker korrosjonsprosessen.

QUARTZ:

Et kvartsur er et instrument for måling av tid basert på piezoelektriske resonanssvingninger i en kvartskrystall. Desse svingene styrer kvartsuret, på samme måte som en pendel styrer et pendelur. Svingningene i kvartskrystaller har en stabil frekvens, det vil si at «takten» til svingningene kun blir endret forsvinnende lite over lang tid, noe som gjør kvartsuret spesiellt presise.

GLASS: MINERAL

Mineralglass er en bestemt type klokkeglass som brukes i de fleste klokker. For å gjøre glasset så motstandsdyktig som mulig brukes kjemikaler og varme som forvandler vanlig glass til et mineralglass. Mineralglass blir med denne behandlingen sterkere enn vanlig glass, men påvirkes fremdeles av kraftige støt og skrap.

  • check_circle Kjøp på nett, bytt i butikk.
  • check_circle Gratis frakt over kr 500,-
  • check_circle Leveringstid: 1-4 virkedager
  • check_circle Alltid gode priser