BARNEKLOKKE HVIT
Merke
Club

BARNEKLOKKE HVIT

Leverandørens varenummer
XN47103F-H
Beskrivelse

Flott barneklokke til jenter fra CLUB! Klokken har en hvit drakt hvor både reimen i plast er i hvit og urskiven. Klokken har mineralglass som beskytter godt mot riper og andre skader. Vannbestandig inntil 100 meter som vil si at klokken kan dusjes og bades med. 27 mm i diameter.

På lager
kr 398,-
Produktdetaljer
Leverandørens varenummer XN47103F-H
Produkter Klokker
Passer til Jente
Type ur Annet
Urverk Quartz - beste urverk for klokker
Klokke Glass Mineral
Markering Araber
Materiale ur Plast
Skivefarge Hvit
Vanntetthet 50-200 meter
Skriv din egen produktomtale
Bare registrerte kunder kan sende inn produktomtaler. Logg inn her eller opprett kundekonto

10-50 atm/50-200 meter vanntett.

Uret i denne klokken er vanntett. Klokken skal fint kunne brukes til surfing, snorkling eller andre bruksområder hvor klokken vil kunne være under vann i lengre perioder. Skal man på lengre dykketurer hvor man benytter gassflasker er det anbefalt å kjøpe ur som er beregnet for dykking da disse har andre tilleggskrav.

STÅL:

Urkassen til denne klokken er laget av rustfritt stål. Dette materialet er motstandsdyktig mot korrosjon under bestemte forhold ettersom det formes et oksidsjikt på stålets overflate, som motvirker korrosjonsprosessen.

QUARTZ:

Et kvartsur er et instrument for måling av tid basert på piezoelektriske resonanssvingninger i en kvartskrystall. Desse svingene styrer kvartsuret, på samme måte som en pendel styrer et pendelur. Svingningene i kvartskrystaller har en stabil frekvens, det vil si at «takten» til svingningene kun blir endret forsvinnende lite over lang tid, noe som gjør kvartsuret spesiellt presise.

GLASS: MINERAL

Mineralglass er en bestemt type klokkeglass som brukes i de fleste klokker. For å gjøre glasset så motstandsdyktig som mulig brukes kjemikaler og varme som forvandler vanlig glass til et mineralglass. Mineralglass blir med denne behandlingen sterkere enn vanlig glass, men påvirkes fremdeles av kraftige støt og skrap.

  • check_circle Kjøp på nett, bytt i butikk.
  • check_circle Gratis frakt over kr 500,-
  • check_circle Leveringstid: 1-4 virkedager
  • check_circle Klikk & Hent