BARNEKLOKKE RØD
Merke
Club

BARNEKLOKKE RØD

Leverandørens varenummer
OW65158P-RA
Beskrivelse

Flerfarget barneklokke fra Club! Klokken er flerfarget i oransje, rød, gul og blå. Reim i behagelig og lett stoff, og urkasse i rustfritt stål. Hvit og rød tydelig urskive med tall og visere i tilsvarende farger. 30m vannresistent som vil si at den tåler vannsprut, men bør ikke bades eller dusjes med. Mineralglass. Quartz urverk med 2 års garanti.

Utsolgt på nett
kr 348,-
Produktdetaljer
Leverandørens varenummer OW65158P-RA
Produkter Klokker
Passer til Barn
Merke Club
Type ur Annet
Urverk Quartz - beste urverk for klokker
Klokke Glass Mineral
Markering Araber
Materiale rem Tekstil
Materiale ur Stål
Skivefarge Hvit, Rød
Vanntetthet < 30 meter (vannresistent)

3 atm/30 meter vannbeskyttet

Uret i denne klokken skal tåle å få vannsprut og regn på seg ved normal bruk over korte perioder. Denne klokken er ikke anbefalt å bruke når du dusjer, bader, tar oppvasken, vasker bilen eller lignende, selv om den skal kunne tåle dette ved korte perioder.

STÅL:

Urkassen til denne klokken er laget av rustfritt stål. Dette materialet er motstandsdyktig mot korrosjon under bestemte forhold ettersom det formes et oksidsjikt på stålets overflate, som motvirker korrosjonsprosessen.

QUARTZ:

Et kvartsur er et instrument for måling av tid basert på piezoelektriske resonanssvingninger i en kvartskrystall. Desse svingene styrer kvartsuret, på samme måte som en pendel styrer et pendelur. Svingningene i kvartskrystaller har en stabil frekvens, det vil si at «takten» til svingningene kun blir endret forsvinnende lite over lang tid, noe som gjør kvartsuret spesiellt presise.

GLASS: MINERAL

Mineralglass er en bestemt type klokkeglass som brukes i de fleste klokker. For å gjøre glasset så motstandsdyktig som mulig brukes kjemikaler og varme som forvandler vanlig glass til et mineralglass. Mineralglass blir med denne behandlingen sterkere enn vanlig glass, men påvirkes fremdeles av kraftige støt og skrap.

  • check_circle Kjøp på nett, bytt i butikk.
  • check_circle Gratis frakt over kr 500,-
  • check_circle Leveringstid: 1-4 virkedager
  • check_circle Klikk & Hent