BARNEKLOKKE FIOLETT
Merke
Club

BARNEKLOKKE FIOLETT

Leverandørens varenummer
SH56527P-FA
Beskrivelse

Lilla barneklokke fra Club! Klokken har lilla skinnrem med heste-motiv i hvitt. Urkassen er i rustfritt stål. Urskiven er lilla og hvit med tydelige visere og timemarkører. 30m vannresistent som vil si at den tåler vannsprut, men bør ikke bades eller dusjes med. Mineralglass beskytter mot riper og andre skader. Quartz urverk med 2 års garanti. 27 mm. i diameter.

På lager
kr 298,-
Produktdetaljer
Leverandørens varenummer SH56527P-FA
Produkter Klokker
Merke Club
Type ur Trendy
Urverk Quartz - beste urverk for klokker
Klokke Glass Mineral
Markering Araber
Materiale ur Aluminium
Skivefarge Hvit
Display / funksjon Analog
Vanntetthet < 30 meter (vannresistent)

3 atm/30 meter vannbeskyttet

Uret i denne klokken skal tåle å få vannsprut og regn på seg ved normal bruk over korte perioder. Denne klokken er ikke anbefalt å bruke når du dusjer, bader, tar oppvasken, vasker bilen eller lignende, selv om den skal kunne tåle dette ved korte perioder.

STÅL:

Urkassen til denne klokken er laget av rustfritt stål. Dette materialet er motstandsdyktig mot korrosjon under bestemte forhold ettersom det formes et oksidsjikt på stålets overflate, som motvirker korrosjonsprosessen.

QUARTZ:

Et kvartsur er et instrument for måling av tid basert på piezoelektriske resonanssvingninger i en kvartskrystall. Desse svingene styrer kvartsuret, på samme måte som en pendel styrer et pendelur. Svingningene i kvartskrystaller har en stabil frekvens, det vil si at «takten» til svingningene kun blir endret forsvinnende lite over lang tid, noe som gjør kvartsuret spesiellt presise.

GLASS: MINERAL

Mineralglass er en bestemt type klokkeglass som brukes i de fleste klokker. For å gjøre glasset så motstandsdyktig som mulig brukes kjemikaler og varme som forvandler vanlig glass til et mineralglass. Mineralglass blir med denne behandlingen sterkere enn vanlig glass, men påvirkes fremdeles av kraftige støt og skrap.

  • check_circle Kjøp på nett, bytt i butikk.
  • check_circle Gratis frakt over kr 500,-
  • check_circle Leveringstid: 1-4 virkedager
  • check_circle Klikk & Hent