BARNEKLOKKE BLÅ
Merke
Club

BARNEKLOKKE BLÅ

Leverandørens varenummer
TM76195P-BA
Beskrivelse

Fin barneklokke fra CLUB! Sort reim og mørk urskive med hvite tall. Sølvfarget urkasse. Klokken har mineralglass som beskytter godt mot riper. 30 meter vannresistent som vil si at klokken tåler vannsprut, men ikke kontakt med vann utover dette. Kan dermed ikke dusjes eller bades med.

Utsolgt på nett
kr 598,-
Produktdetaljer
Leverandørens varenummer TM76195P-BA
Produkter Klokker
Passer til Gutt
Type ur Trendy
Urverk Quartz - beste urverk for klokker
Klokke Glass Mineral
Vanntetthet < 30 meter (vannresistent)
Skriv din egen produktomtale
Bare registrerte kunder kan sende inn produktomtaler. Logg inn her eller opprett kundekonto

3 atm/30 meter vannbeskyttet

Uret i denne klokken skal tåle å få vannsprut og regn på seg ved normal bruk over korte perioder. Denne klokken er ikke anbefalt å bruke når du dusjer, bader, tar oppvasken, vasker bilen eller lignende, selv om den skal kunne tåle dette ved korte perioder.

STÅL:

Urkassen til denne klokken er laget av rustfritt stål. Dette materialet er motstandsdyktig mot korrosjon under bestemte forhold ettersom det formes et oksidsjikt på stålets overflate, som motvirker korrosjonsprosessen.

QUARTZ:

Et kvartsur er et instrument for måling av tid basert på piezoelektriske resonanssvingninger i en kvartskrystall. Desse svingene styrer kvartsuret, på samme måte som en pendel styrer et pendelur. Svingningene i kvartskrystaller har en stabil frekvens, det vil si at «takten» til svingningene kun blir endret forsvinnende lite over lang tid, noe som gjør kvartsuret spesiellt presise.

GLASS: MINERAL

Mineralglass er en bestemt type klokkeglass som brukes i de fleste klokker. For å gjøre glasset så motstandsdyktig som mulig brukes kjemikaler og varme som forvandler vanlig glass til et mineralglass. Mineralglass blir med denne behandlingen sterkere enn vanlig glass, men påvirkes fremdeles av kraftige støt og skrap.

  • check_circle Kjøp på nett, bytt i butikk.
  • check_circle Gratis frakt over kr 500,-
  • check_circle Leveringstid: 1-4 virkedager
  • check_circle Klikk & Hent