BY Olea - SOFIA Ring i reoséforgylt sølv
Merke
By Olea

BY Olea - SOFIA Ring i reoséforgylt sølv

Leverandørens varenummer
KSR70414RED
På lager
kr 698,-
En kul og fin signetring i reoséforgylt sølv fra By Olea. Dette er en stil som er utrolig riktig i dagens motebilde, og den kan med fordel bli brukt på alle fingrene, alt ettersom hva du liker best. Bruk den alene eller sammen med andre ringer, kul er den uansett. Denne egner seg også godt til å gravere på.
Produktdetaljer
Leverandørens varenummer KSR70414RED
Vekt 0.1000
Produkter Ringer
Passer til Dame
Merke By Olea
Materiale Sølv
Overflatebehandling Rosè / Forgylt
Finhet Sølv / 925

HVORDAN FINNER JEG MIN RINGSTØRRELSE?

Det er flere måter å finne ut hvilken ringstørrelse som er perfekt til deg. Dersom du allerede har en ring som passer, er dette et godt utgangspunkt for å finne hvilken størrelse du trenger! Bruk en ring som passer godt og sammenlign din ring med ringmalen.

Slik gjør du:

Det beste er å sjekke din størrelse via en forhandler av smykker. Alternativt kan du bruke en ring som passer godt, og sammenligne denne med ringmalen. Legg ringen din over sirklene for å finne en som fyller innsiden av ringen helt, uten overlapping.

Dersom du ikke har en ring du kan sammenligne med: Vår ringmal kan også brukes til å måle fingeren din. Surr en tråd rundt fingeren din og sammenlign lengden på tråden med ringmalen. NB: ikke stram tråden for hardt. Forsikre deg om at ringen er stor nok til å passere fingerleddene.

Tilleggsopplysninger: Fingrene på venstre og høyre hånd er normalt sett av ulik størrelse. Husk på dette når du velger hvilken finger du måler. De fleste opplever at omkretsen av fingeren endrer seg i løpet av dagen; normalt er fingeren tykkere om kvelden enn om morgenen. Husk på dette når du velger ringstørrelse, slik at du har en ring som passer godt gjennom hele dagen.

  • check_circle Kjøp på nett, bytt i butikk.
  • check_circle Gratis frakt over kr 500,-
  • check_circle Leveringstid: 1-4 virkedager
  • check_circle Klikk & Hent