BY Olea - SOFIA Ring i gullforgylt sølv BY Olea - SOFIA Ring i gullforgylt sølv BY Olea - SOFIA Ring i gullforgylt sølv BY Olea - SOFIA Ring i gullforgylt sølv BY Olea - SOFIA Ring i gullforgylt sølv
BY Olea - SOFIA Ring i gullforgylt sølv
Merke
By Olea

BY Olea - SOFIA Ring i gullforgylt sølv

Leverandørens varenummer
KSR70414GP
Beskrivelse

  • SOFIA ring fra By Olea 
  • Gullfarget 925 Sølv
  • Signetring
  • Egnet for Gravering
  • Finnes også i Sølv og Roséfarget

På lager
kr 698,-

SOFIA er en kul og fin signetring i gullfarget sølv fra By Olea.

Ringen er kul i alle anledninger og kan med fordel brukes på hvilken som helst finger.

Den er også utrolig tøff å kombinere med flere ringer på hånden for et mer spennende og unikt uttrykk.

Signetringer er godt tydelig i motebildet nå og kommer til å være det i lang fremtid, dette er med andre ord den perfekte gaven tl en du er litt ekstra glad i.

BY OLEA of Norway er et norsk smykkemerke for livlige, motebevisste og sosiale jenter som er opptatt av det naturlige, ekte, rene og friske. Et merke for de uformelle arenaer hvor latteren sitter løst og gode minner skapes.

Skjønnhet handler ikke bare om å se perfekt ut, det handler om hvordan du får frem det du har inni deg. BY OLEA OF NORWAY er den naturlige, vakre og sprudlende jenta alle vil være med. Ærlig, glad og bekymringsløs - hun som alltid finner frem det positive og får frem det beste i folk. Aldri noe dilldall, bare ren, norsk skjønnhet.

 

BY OLEA sin sølvkolleksjon er stilsikker med fokus på moteriktig design i en minimalistisk og enkel form. I denne kolleksjonen finner du produkter du kan bruke til alle anledninger og som du kan beholde en liten livstid. Du finner blant annet fine signetringer, spennende øredobber og klassiske smykker og armbånd alle med en nydelig finish i sølv, gull eller rosé.

Produktdetaljer
Leverandørens varenummer KSR70414GP
Vekt 0.1000
Produkter Ringer
Passer til Dame
Merke By Olea
Materiale Sølv
Overflatebehandling Forgylling
Finhet Sølv / 925

HVORDAN FINNER JEG MIN RINGSTØRRELSE?

Det er flere måter å finne ut hvilken ringstørrelse som er perfekt til deg. Dersom du allerede har en ring som passer, er dette et godt utgangspunkt for å finne hvilken størrelse du trenger! Bruk en ring som passer godt og sammenlign din ring med ringmalen.

Slik gjør du:

Det beste er å sjekke din størrelse via en forhandler av smykker. Alternativt kan du bruke en ring som passer godt, og sammenligne denne med ringmalen. Legg ringen din over sirklene for å finne en som fyller innsiden av ringen helt, uten overlapping.

Dersom du ikke har en ring du kan sammenligne med: Vår ringmal kan også brukes til å måle fingeren din. Surr en tråd rundt fingeren din og sammenlign lengden på tråden med ringmalen. NB: ikke stram tråden for hardt. Forsikre deg om at ringen er stor nok til å passere fingerleddene.

Tilleggsopplysninger: Fingrene på venstre og høyre hånd er normalt sett av ulik størrelse. Husk på dette når du velger hvilken finger du måler. De fleste opplever at omkretsen av fingeren endrer seg i løpet av dagen; normalt er fingeren tykkere om kvelden enn om morgenen. Husk på dette når du velger ringstørrelse, slik at du har en ring som passer godt gjennom hele dagen.

  • check_circle Kjøp på nett, bytt i butikk.
  • check_circle Gratis frakt over kr 500,-
  • check_circle Leveringstid: 1-4 virkedager
  • check_circle Klikk & Hent