By Olea - RAGNA Øredobber Gull 1,2 cm By Olea - RAGNA Øredobber Gull 1,2 cm By Olea - RAGNA Øredobber Gull 1,2 cm By Olea - RAGNA Øredobber Gull 1,2 cm By Olea - RAGNA Øredobber Gull 1,2 cm
By Olea - RAGNA Øredobber Gull 1,2 cm
Merke
By Olea

By Olea - RAGNA Øredobber Gull 1,2 cm

Leverandørens varenummer
BGE90130
Beskrivelse

Stilfulle hengende øredobber i gult gull (9kt 375). De er festet til stangen, og henger litt ned. Utrolig fine på øreflippen!

På lager
kr 1 098,-

RAGNA Øredobber i gull er fine og enkle på samme tid. De er nette og minimalistiske i stilen, men allikevel iøyenfallende. Øredobbene skaper en spennende og moteriktig look og kan brukes i alle anledninger. Øredobbene er 1,2 cm i diameter og selges i par.

 

BY OLEA of Norway er et norsk smykkemerke for livlige, motebevisste og sosiale jenter som er opptatt av det naturlige, ekte, rene og friske. Et merke for de uformelle arenaer hvor latteren sitter løst og gode minner skapes.

Skjønnhet handler ikke bare om å se perfekt ut, det handler om hvordan du får frem det du har inni deg. BY OLEA OF NORWAY er den naturlige, vakre og sprudlende jenta alle vil være med. Ærlig, glad og bekymringsløs - hun som alltid finner frem det positive og får frem det beste i folk. Aldri noe dilldall, bare ren, norsk skjønnhet.

Produktdetaljer
Leverandørens varenummer BGE90130
Passer til Dame
Merke By Olea
Materiale Gult gull
Finhet 9 karat / 375
Reviews
  • check_circle Kjøp på nett, bytt i butikk.
  • check_circle Gratis frakt over kr 500,-
  • check_circle Leveringstid: 1-4 virkedager
  • check_circle Klikk & Hent
  • Kjøp julegavene hos oss - kan byttes t.o.m 31 jan.