Slå et slag for kjærligheten!

February 8, 2018

Husk Valentine’s dagen 14.februar.

14. februar er det Valentine`s day. En dag som stadig får større plass i Norge. For bare et tiår siden var det ikke like vanlig her til lands. Mens nå pynter handelsstanden med hjerteballonger og kjærligheter, og dagen har nå fått et stort fokus her til lands også. 

Valentine’s er en fin anledning til å skjemme bort kjæresten med en liten gave fra gullsmeden. Eller kanskje overraske bestevenninnen med et pent smykke.
En gave fra gullsmeden er en gave som varer når blomstene har visnet og middagen er fortært.
Bjørklund selger tradisjonen tro mye hjerter til Valentine`s. Det mest solgte hjertesmykket er et sølvhjerte med cubic zirkonia til kr 298,-  Vi har også gavesett i sølv med sjokolade til under 500 kr.

 

 

Eller kanskje du er på jakt etter et nydelig hjertesmykke i gult gull med cubic zirkonia-stener? Dette skiller seg ut ved at den ene siden er prydet med vakre stener, mens den andre siden er i blankt gull.

 

 

Men hva ønsker han seg?
Han vet det kanskje ikke selv, men disse stilige armbåndene fra Felix kler en hver mann, like fine til dressen som til olabuksa. Vi har også herrearmbånd med stener. Disse får du fra kr 198,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ellers har denne signettringen til kr 198 også blitt veldig populær. Hvis du ønsker det kan den graveres også for å sette et ekstra personlig preg på gaven.

Utover smykker har vi også et godt utvalg av flotte klokker til herre. En tidløs klassiker som denne Gant-klokken går igjen som en storfavoritt hos menn.

 

 

 Kjøper du en Police klokke nå får du med et stilig skjerf på kjøpet. Nyheten Momentum fra Police er en ordentlig tøff klokke med tidsriktige detaljer. Eller om du på jakt etter en klokke med stål-lenke kan det være at favoritten fra Seiko med blå urskive faller i smak. Den koster kr 2998,- og har både datovisning og kronograf.

 

 

 

 

Skal dere gifte dere?
Nå får du halv pris på den rimeligste ringen ved kjøp av et sett gifteringer.
Tilbudet varer til og med 14. februar. 2018
Visste du at dere kan designe deres egne unike gifteringer hos Bjørklund?
Vær designere av deres egne gifteringer, og lag helt unike ringer. Her er det kun fantasien som setter stopper.
Kom innom butikken og oppdag alle mulighetene. Dere velger selv materiale, overflate, bredde, og om ringen skal prydes med diamanter. Design et sett gifteringer som passer til dere. Se litt av utvalget her.

  • check_circle Kjøp på nett, bytt i butikk.
  • check_circle Gratis frakt over kr 500,-
  • check_circle Leveringstid: 1-4 virkedager
  • check_circle Klikk & Hent
  • Kjøp julegavene hos oss - kan byttes t.o.m 31 jan.