Vårens trender fra A&C!

March 2, 2018

Drøm deg til middelhavet med den nye kolleksjonen fra A&C

 

Den populære A&C kolleksjonen følger trendene og har ofte nyheter. Våren 2018 har vi beveget oss til middelhavet og latt inspirere av frodighet og varme.

Farger blir viktig denne våren, og smykker som reflekterer en frodig og fargerik stil er det vi ønsker å pynte oss med. Øredobbene blir større og føler for å legge det stramme litt til siden, slå ut håret og kjenne på livsgleden.

 

 

 

 

Organiske former er i vinden denne sesongen. Vintage Flower er en kolleksjon som kommer i både sølv og bronsefarge.

Dette er en serie moderne blomstersmykker som passer svært godt til festbruk og er nydelig til blomsterprints som er så aktuelt denne sommeren.

 

 

 

 

 

Øredobber er viktig i motebildet denne sesongen. Uneven Coins kolleksjonen består av fargerike duskøredobber som slår an tonen og smykker med ujevne overlater som fanger lyset og gir et flott lysspill.

Kombiner sammen med Young Boheme kolleksjonen. Ellers er skinnarmbåndene fremdeles veldig populære, og frisker umiddelbart opp et antrekk med et enkelt grep. Det ultimate festivaltilbehøret.

 

 

 

En kjærlighetshistorie.
Arts & Crafts har en lang historie som begynte da gründerne Birgit og Franz møttes på en strand på Sri Lanka, lenge før ordet backpacker var “oppfunnet”.

De ble forelsket og bestemte seg for å fortsette reisen sammen – og aller helst skulle den vare evig! Da pengene tok slutt, begynte de å lage smykker og selge på gaten.

Etter seks år i Østen kom de hjem til Norge, og startet Arts & Crafts. Til å begynne med helt i det små, men med en masse kreativitet og pågangsmot så vokste Arts & Crafts raskt.

Frihet, respekt og mangfold er verdier som de tok med seg fra sin seks års lange reise – og som i dag er grunnsteinene i Arts & Crafts.

 

  • check_circle Kjøp på nett, bytt i butikk.
  • check_circle Gratis frakt over kr 500,-
  • check_circle Leveringstid: 1-4 virkedager
  • check_circle Klikk & Hent
  • Kjøp julegavene hos oss - kan byttes t.o.m 31 jan.