Sommerens smykke- og klokketrender!

July 5, 2018

O’store smykkeverden byr på en god del forskjellige trender, og vi har laget en oversikt som viser sommerens must-haves! Det fine med smykker er at mye gjør seg godt i kombinasjon med hverandre og gjerne i lag med freshe klokker.

 

Hoops
Små, store, kantede, runde, glatte, gull, sølv, stål – utvalget er stort, og den store trenden med øreringer slipper ikke taket denne våren/sommeren heller! Hoops, som de ofte kalles, er tidløst samtidig som det er høyaktuelt. Her kan man variere i det uendelige, da disse finnes i alle mulige størrelser og tykkelser, og i flere ulike materialer. Hos oss i Bjørklund finner du hoops i sølv og stål, samt hvitt og gult gull med og uten diamanter. Øreringer er utrolig fine å kombinere, og gjerne da i ulike størrelser. Er det én ting man bare må ha i ørene denne sommeren er det hoops!

 

 

Symboler og bokstaver
Å bære noe personlig har blitt mer og mer populært på smykkefronten. Et smykke kan fortelle mye, og man blir stadig påminnet det fine smykkene symboliserer. ByBiehl sin nye serie «Love letters» består av bokstaver i sølv og forgylt sølv. Disse er like fine alene som de er i kombinasjon med hverandre. De har også nydelige smykker i serien «Beautiful World», som er designet med inspirasjon fra den verden vi lever i, og til alle reiselystne og nysgjerrige mennesker. Stjernetegn har også hatt en oppsving den siste tiden. Disse nydelige tegnene er å se i smykker i enten sølv eller gull, og gjør seg utrolig fint rundt halsen. Alle disse smykkene med symboler og bokstaver er både personlige og trendy, og er supre gaveideer – enten til deg selv eller andre!

 


Flotte halssmykker med stjernetegn i 9 karat/375 gult gull.

Elegant bokstav-anheng fra Love Letters-serien, og jordklode-smykke fra Beautiful World-serien.

 

Minimalisme
Mange av smykkene i dag er inspirert av det enkle og minimalistiske, og er stilrene smykker som i grunn aldri går av moten. Det som kjennetegner disse smykkene er rene flater og linjer uten for mye krimskrams. Vi ser mye sirkler nå om dagen, og da gjerne enten hule sirkler, medaljonger og sirkelformede symboler. Vår egen stål-kolleksjon, Frost, har en rekke flotte og minimalistiske smykker. Her finnes alt fra stilrene ringer og armbånd, til halssmykker og øreringer. Denne kolleksjonen er inspirert av det nordiske klimaet, og har smykker med rene og skinnende flater. Vi ser også mer og mer gult gull i disse tider, og gjerne da med rene flater som igjen gjør at disse fungerer ypperlig i kombinasjon med andre smykker.

 

Halssmykke fra Frost som kan brukes på tre ulike måter.

@henriettehonsrud

 

Maritim
Ingenting oser mer sommer enn den maritime looken. Vi har et stort utvalg maritime armbånd til både dame og herre. Tom Hope byr på armbånd i ulike farger og design, og fellesnevneren for disse er et anker som er selve låsen på armbåndene. På disse armbåndene kombineres ankeret med en tau-inspirert reim. En annen maritim favoritt er ankelkjeder med anker-anheng. Disse er elegante og enkle, og gjør seg fint på sommerbrune ankler denne sommeren. Vi har også nydelige halssmykker med anker-anheng i sølv. Disse kommer i både sølv, rosé- og gullfarget!


@cristinasurdu med et nydelig armbånd fra Tom Hope.

Tom Hope armbånd i sort og blått/rosa.

Tom Hope armbånd i mørk blå med sølvfarget anker.

 

Sommerlige klokker
Lyse klokker gjør seg ekstra godt på sommerbrune håndledd, og heldigvis har Bjørklund mengder med flotte klokker! Vi ser at klokker med lyse urskiver og gjerne mesh-lenker er hot i sommer, og dette er klokker som enkelt lar seg kombinere med flotte smykker og sommerlige antrekk. Små urskiver har også blomstret den siste tiden, og dette er klokker som er elegante og nette!

 


(@nadjaevensen) Flotte Daniel Wellington-klokker.

 


(@christa.gudmestad) Klassiske og stilrene Gant Wilmington.
  • check_circle Kjøp på nett, bytt i butikk.
  • check_circle Gratis frakt over kr 500,-
  • check_circle Leveringstid: 1-4 virkedager
  • check_circle Klikk & Hent
  • Kjøp julegavene hos oss - kan byttes t.o.m 31 jan.