Høstens klokkenyheter fra GANT Time

December 14, 2017

Høstens klokkenyheter fra GANT Time

GANT er godt kjent for sitt tidløse, klassiske og elegante design. Dette er selvfølgelig videreført til høstens nyheter, og vi kan si såpass; det er bare å glede seg!

Vi går høsten og vinteren i møte med urskiver i mørk grå, sort og dyp kongeblå. Dette i en kombinasjon med spennende skinnremmer og rosegullfarget stål. Selv om GANT Time fortsatt holder på sitt ikoniske design, er likevel nyhetene mer rustikke. Klokkene har et mer skandinavisk utseende, og er mer minimalistisk enn tidligere.

Detroit Lady er en av nyhetene som fortjener litt ekstra oppmerksomhet. Den har en urskive som er farget i en vakker, dyp blåfarge, og en lenke i varmt rosegullfarget stål. Kombinasjonen av blått og gull er fantastisk, og gir denne klokken et helt spesielt uttrykk. Dette er en klokke som er like fin til hverdags som til fest, og et smykke på armen er det uansett.

Detroit Lady som vist på bilde, samt flere andre fine nyheter vil være tilgjengelig i butikk fra midten av september. Mens du venter i spenning kan du gjerne sjekke ut vårt GANT-utvalg her.

  • check_circle Kjøp på nett, bytt i butikk.
  • check_circle Gratis frakt over kr 500,-
  • check_circle Leveringstid: 1-4 virkedager
  • check_circle Klikk & Hent
  • Kjøp julegavene hos oss - kan byttes t.o.m 31 jan.