En ny, nordisk smartklokke

December 14, 2017

Nordisk design er i vinden som aldri før, og nå har også klokkebransjen tatt til seg dette uttrykket. Skagen er klokkeprodusenten som har laget en enkel og stilren smartklokke med mange smarte løsninger, bare en app unna!

Skagen er det danske firmaet som fra 1989 har laget kvalitetsprodukter med moderne dansk design. De er kjent for sine smykker, klokker og lærprodukter i tillegg til noe interiør.

Denne klokken registrerer alle dine aktiviteter. På denne måten hjelper klokken deg til en sunnere livsstil.

Alt dette er nå samlet i en ny hybrid smartklokke – en fusjon av innovasjon og design! Funksjonene denne klokken har er like enkle som de er geniale. Dette er virkelig wearable technology med lekkert design!

 

Skagen Connected har en helt spesiell teknologi som heter Skagen Link. Denne gjør det mulig å ta bilder, ringe med telefonen, styre musikk og nå dine mål med bare ett tastetrykk! Denne klokken registrerer alle dine aktiviteter. På denne måten hjelper klokken deg til en sunnere livsstil. Når du kobler klokken opp mot appen kan du enkelt få en oversikt over aktivitetsnivå, søvnmønsteret ditt og mye mer.

Klokken varsler innkomne samtaler og meldinger med en enkel vibrering. I tillegg er det mulig å stille den inn slik at den kun varsler når det kommer fra de viktigste personene i livet ditt. I tillegg har denne klokken alltid helt korrekt tid! Den bytter automatisk når du forflytter deg mellom tidssoner, både når det gjelder tid og dato. Dermed trenger du aldri tenke på å måtte stille klokken igjen.

Denne ladefrie Hybride smartklokken har vanlige klokkebatterier som varer inntil 6 måneder og er selvsagt tilgjengelig hos Bjørklund!

Foto og tekst: Hegnar Agenda

  • check_circle Kjøp på nett, bytt i butikk.
  • check_circle Gratis frakt over kr 500,-
  • check_circle Leveringstid: 1-4 virkedager
  • check_circle Klikk & Hent
  • Kjøp julegavene hos oss - kan byttes t.o.m 31 jan.