Informasjon om COVID-19 til våre kunder

Bjørklund feirer 25 år med bestselgere på tilbud!

December 14, 2017

Bjørklund fyller 25 år, og vi inviterer til fest! For å vise hvor gøy vi syns det er å ha bursdag topper vi knalltilbudene med diamanter, smykker og klokker til en sjeldent god pris.
Du finner klokker til både han og henne fra kjente merker som Gant, Skagen og Seiko for å nevne noen, og her kan vi røpe såpass at du får mye for pengene. Når vi fyller år går vi «all in», og gleder oss til å feire vårt jubileum med deg!

Se hele kampanjebrosjyren vår her.

19.-21.oktober trappes det opp med ulike aktiviteter i butikken våre. Følg med på hva som skjer i din nærmeste Bjørklund. Det spinnes blant annet ivrig på lykkehjulet hvor du kan vinne flotte premier, kanskje er det ballongslipp nær deg, kake eller goodiebags. Hver uke har vi nye ukestilbud, så vær rask, det forsvinner fort!

Instagram-konkurranse
Ta bilde av ditt favorittsmykke eller klokke fra oss, og bruk hashtagg #bjørklund25år. Du kan også regramme et bilde fra bjorklundofficial. I løpet av jubileumshelgen 19.-21.oktober trekker vi 25 heldige vinnere som får en overraskelse fra oss.
Vi gleder oss til å se deg i butikken!

Dette var bare en liten smakebit av hva som er på tilbud. Sjekk ut jubileumskatalogen vår, og besøk gjerne våre butikker!

Vi opplever dessverre treghet på våre nettsider. Vi arbeider med å løse problemene og beklager ulempene dette medfører.

klarna visa mastercard posten
Copyright © 2020 Bjørklund Norge