Sommer i sikte!

March 19, 2018

Snart sier vi farvel til lange, kalde dager. Søndag 25.mars stiller vi klokken én time frem, og setter snuten mot lengre og lysere dager.

 

Til tross for at det fortsatt er snødekte veier flere steder, og at det kryper ned mot blått på gradestokken, kan vi trøste oss med at vi nå entrer sommertiden. Norge, og de aller fleste landene i Europa og Nord-Amerika, gjør dette. Det er nemlig valgfritt for alle land om de vil ha sommertid eller ikke. Det er ikke så rart at lille Norge, som ligger så langt nord som vi gjør, velger dette. Store deler av året kommer mørket snikende tidlig, og gjør at dagen føles kort og mørk. Når det da nærmer seg sommer, er det ren luksus å kunne legge til en ekstra time på kveldstid, for å forlenge dagen med sollys.

 

Hos oss i Bjørklund har vi stort fokus på klokker til alle og enhver. Vi har alt fra trendy klokker og smartklokker, til sportsklokker og andre klassiske modeller. For noen er klokker som et armbånd, som skiftes ut etter anledning. Utvalget av klokker har blitt så stort at det skal godt gjøres å kun velge én. For andre er det kanskje én spesiell klokke som gjelder, og da gjelder det å finne en modell som oppfyller alle kravene du har sett for deg. Heldigvis har klokketeknologien kommet så langt at den nå kombinerer smarte funksjoner med flott design. Man kan nemlig få i både pose og sekk, og det gjør det ekstra gøy å velge klokke. Vi har samlet noen favoritter under.

 

Denne lekre klokken fra Skagen er en hybrid dameklokke. Det er en smartklokke med en rekke gode funksjoner. I tillegg har klokken et flott design!

 

Vi har også stilige smartklokker til herre fra Skagen. Blant annet denne mørke varianten med brun skinnreim og grå urskive.

 

Er du av typen som foretrekker en klassiker har Gant mye fint å by på. Her får du klokker med klassisk design og rene flater.
Denne dameklokken heter Detroit Lady og har en nydelig blå urskive i kombinasjon med en gullfarget mesh-lenke.

 

En annen klassiker fra Gant er Wilmington Lady. Den har en brun skinnreim og hvit urskive med gullfargede detaljer. Stilfull og elegant klokke!

 

Vi har også en god del klokker til herre. Denne klokken fra Triwa er kledd i en helsort drakt og har derfor fått navnet Midnight Falken.

 

Bjørklund har også et stort utvalg barneklokker. Flotte farger og motiver til små prinser og prinsesser!  Klokken under er en Club-klokke som er fargerik og fin, og har tydelige tall og visere.

Foto: Marianne Løfvenius Torske (@loefvenius)

Vi håper du har latt deg inspirere her :-)  Husk å stille klokken én time frem søndag 25.mars. 

  • check_circle Kjøp på nett, bytt i butikk.
  • check_circle Gratis frakt over kr 500,-
  • check_circle Leveringstid: 1-4 virkedager
  • check_circle Klikk & Hent
  • Kjøp julegavene hos oss - kan byttes t.o.m 31 jan.