Julegavetips: Pakkene som skaper minner

December 12, 2018

De beste julegavene: Smykker og klokker er personlige gaver som alle setter pris på.

Blir du ofte møtt med «Jeg har alt jeg trenger» når du spør etter julegaveønsker? De beste pakkene er ofte de som inneholder noe du vil ha, ikke noe du trenger. Her er gavene som moren, faren, kjæresten, bestevenninnen og favorittvertinnen din innerst inne ønsker seg.

 

Det ligger alltid en historie bak et smykke eller en klokke. Ofte har man fått det av en man er glad i. Når du åpner smykkeskrinet, finner du ikke bare favorittkjedet, men også minnene fra første julen du feiret med kjæresten. Sølvarmbåndet er ikke bare enkelt og eksklusivt, men et tegn på at bestevenninnen din vet akkurat hva slags stil du har. Skap nye minner denne julen med gaver som viser hvor glad du er i de rundt deg.

 

Gave til mor

Er det noen som fortjener oppmerksomhet i jula, så er det moren din. Det er hyggelig å gi en ekstra fin og personlig gave til den som alltid stiller opp. Vis hvor glad du er i henne ved å gjøre som Gulltopp i Reisen til julestjernen: Gi henne et gullhjerte.

Hjerte i hvitt og gult gull. Pris: 998,–

 

Gave til far

En klokke er et trygt gavevalg til fedre. Vis at du har tenkt på faren din ved å velge en som matcher personligheten hans, enten den er røff og robust eller klassisk og nedtonet. Kanskje bor dere i hver deres by, og da er det hyggelig at han kan tenke på deg hver gang han titter ned på håndleddet sitt. Klokken Triwa x Humanium metal er laget av ødelagte ulovlige skytevåpen. Salget fra klokken generer økonomiske ressurser som brukes til gjenoppbygging av konfliktsårede samfunn. Så om den kan passe til faren din, støtter du i tillegg en god sak.

Triwa x Humanium metal. Pris: 2495,–

 

Julegave til kjæresten

Gi bort noe som alltid vil minne ham om deg. Noe han kan ha på seg hver dag, slik at han har en liten del av deg med seg uansett hvor han er. Hva er vel mer romantisk enn det? Enten han er den stilfulle karrieremannen som setter pris på en eksklusiv klokke, eller den rocka typen som foretrekker et enkelt skinnarmbånd, finner du noe som passer ham hos Bjørklund.

Triwa Smoky Nevil. Pris: 2295,–

Julegave til bestevenninnen

Husker du de klassiske bestevenn-armbåndene man ga hverandre på barneskolen? De med et hjerte delt i to med teksten «best» på den ene halvdelen og «friend» på den andre? Å få et slikt armbånd av venninnen sin var stort. Det betydde at man var bestevenner på ekte. Hadde det ikke vært hyggelig å få et slikt i voksen alder også? Hos Bjørklund finner du armbåndet i en bedre versjon, med høyere kvalitet og penere design. Ved kjøp av et armbånd gir Bjørklund i samarbeid med Frelsesarmeen to varme måltider til noen som trenger det.

Vennskapsarmbånd i sølv. Pris: 149,–

Den perfekte vertinnegaven

Har du en venninne som alltid tar ansvar for å arrangere juleverksted, venninnekveld eller julebord? Selv om hun ikke forventer det, og kanskje nettopp derfor, er det hyggelig å ta med en ekstra fin gave som viser hvor mye dere setter pris på innsatsen hennes. Slå deg sammen med et par av de andre gjestene, og kjøp et par lekre øredobber til henne. Da blir det enda hyggeligere for henne å arrangere neste sammenkomst.

By Olea – ALMA øreringer. Pris: 398,–

Finn flere julegavetips her.

Lykke til med Gavekjøpene og God Jul!!

  • check_circle Kjøp på nett, bytt i butikk.
  • check_circle Gratis frakt over kr 500,-
  • check_circle Leveringstid: 1-4 virkedager
  • check_circle Klikk & Hent
  • Kjøp julegavene hos oss - kan byttes t.o.m 31 jan.