Informasjon om COVID-19 til våre kunder

Julegavene hun vil elske

December 12, 2018

Har du ikke kommet helt i mål med pakkene ennå? Trekk pusten dypt og les videre. Denne guiden hjelper deg på veien til julesuksess.

Det er ingenting som sier «jeg er glad i deg» som en liten firkantet eske. Smykker er nemlig ikke som andre gaver, de er minner som er med deg hele livet. Mormors skatter har én gang vært båret av en ung kvinne med store forhåpninger til livet. Å gi et smykke i gave er derfor noe helt spesielt.

 

Til henne med stor H

Enten det er den første eller den tjuende julen deres sammen: Gi henne noe hun vil huske deg for. Finn en julegave som passer stilen og personlighet hennes. Det er  sikkert mye hun har bruk for, men et smykke vil hun alltid kunne se på og tenkte på den dagen du ga henne det. Trives hun best i perler, diamanter, sølv eller enkelt gull? Hos Bjørklund finner du noe som garantert treffer henne rett i hjertet.

Diamantsmykke i hvitt gull. 2998,- HER! | Diamantring i hvitt gull. 4998,- HER!

Diamantsmykke i gult gull. 1998,- HER!

 

Til mor

Det er lite som gleder et mammahjertet mer enn omtanke fra barna sine. Et lekkert halskjede hun kan ha på seg når hun vil føle seg ekstra fin. Har hun en rocka eller klassisk stil? Betjeningen hos Bjørklund hjelper deg gjerne med å finne noe som passer. Er dere flere søsken? Slå dere sammen, da vel. Gi en felles gave som viser hvor mye hun betyr for dere.

Smykke i hvitt, gult og rødt gull. 1498,- HER!

 

Til den minste

Smykker er med oss hele livet. En dåpsgave eller en julegave fra far blir et minne om en varm barndom. Kanskje tiden er inne for den første klokken? En klokke i favorittfargen er garantert stas å vise fram etter juleferien. Eller et vakkert, hjerteformet anheng som kan tas frem igjen og igjen. Bjørklund har et bredt utvalgt av gaver til barna.

 

Club barneklokke. 398,- HER!

Pia og Per emaljerte smykker. Fra 415,- HER!

Vi ønsker deg lykke til med gavekjøpene og en riktig God Jul!

Vi opplever dessverre treghet på våre nettsider. Vi arbeider med å løse problemene og beklager ulempene dette medfører.

klarna visa mastercard posten
Copyright © 2020 Bjørklund Norge