Husk Morsdag - Små pakker kan gi stor glede!

January 25, 2018

 

Husk morsdag 11. februar. Alle mødre fortjener en liten oppmerksomhet på morsdagen. Alle har vi en mor, eller kjenner en mor vi beundrer. En mor bærer sitt barn i armene en liten stund, men bærer barnet med seg i hjertet for evig tid. Søndag 11. februar er det morsdag, og da burde hun kanskje få en liten oppmerksomhet?

 

Ellers er disse populære armbåndene fra By biehl også et godt gavetips. Her kan du velge mellom armbånd i sølv eller gullforgylt sølv, samt velge mellom to, tre eller fire mennesker. Smykkeserien fra ByBiehl heter Together og kommer også som kjede. Kolleksjonen er inspirert av kjærlighet og de menneskene vi omgir oss med.

 

Vi har også et stort utvalg klokker, dersom det står høyest på ønskelisten. Som for eksempel denne lekre nyheten Svalan fra Triwa? Eller hva med denne populære klokken fra Mockberg med nett urskive og skinnreim?

 

 

Frost-kolleksjonen vår bugner over av lekre smykker med minimalistiske, nordiske og enkle uttrykk. Dette er tidløse smykker som egner seg godt som morsdagsgave.

 

 

Her finner du alt fra øredobber og ringer, til halssmykker og armbånd. Det aller meste i Frost-kolleksjonen finnes i sølv, rosé- og gullfarget.

 

 

Besøk oss i butikk eller på nett for flere gode gavetips. Har du knapt med tid kan du jo også velge klikk og hent på våre nettsider. Det er stressfri shopping. Butikken gjør din bestilling klar, og du kan hente den etter to timer. Du betaler i butikk når du henter varene dine.

Gjør litt ekstra stas på mor i år. Det skal så lite til for å gi stor glede. Flere tips finner du her.

 


  • check_circle Kjøp på nett, bytt i butikk.
  • check_circle Gratis frakt over kr 500,-
  • check_circle Leveringstid: 1-4 virkedager
  • check_circle Klikk & Hent
  • Kjøp julegavene hos oss - kan byttes t.o.m 31 jan.