Her er de perfekte gavene

December 14, 2017

For prisen av en blomsterbukett kan du kjøpe en bursdags- eller vertinnegave som varer.

Både blomster og vin blir tatt godt i mot. Men det er ikke varige gaver, som vil minne mottakeren om deg både ett og to år fram i tid!

 

God kvalitet og god pris

Å finne den perfekte gaven som varer er faktisk enklere enn du tror. For prisen av en blomsterbukett kan du kjøpe noe som virkelig gleder mottakerens hjerte, og får henne til å kjenne seg verdsatt. Ta for eksempel disse sommerlige ståløredobbene til 248 kroner – eller dette delikate armbåndet med evighetssymbol til 198 kroner. Det trenger nemlig ikke koste mye å gi en gave som kan brukes hver eneste dag, eller tas fram ved spesielle anledninger.

Neste gang du skal i bursdagsfest eller venninnemiddag kan du stikke innom din nærmeste Bjørklund-butikk og velge i det store utvalget av fine smykker. Bruk magefølelsen, eller velg noe som du selv gjerne ville gått med. Her ser du noen fine forslag!

 

Noe å smykke seg med

Smykker er noe de aller fleste kvinner gjerne ønsker seg, men aldri skriver på ønskelista. For et smykke er jo verken nyttig eller praktisk, det er et rent egoistisk ønske. Nettopp derfor er det så stas å få en gave som er kjøpt hos Bjørklund.

Det kan være en kul statement-ring i stål, ørepynt med hjertefasong i sølv, et armbånd i roséfarget sølv eller et halssmykke i gult gull som kan graveres – mottakeren vil alltid tenke på deg når hun tar på seg gaven du ga. Selv lenge etter at vinen ville vært drukket opp, og blomsterbuketten hadde blitt til jord igjen!

Og du? Det er lov til å ønske seg noe fra Bjørklund selv. Kanskje du trenger en ny klokke? Da er denne bestselgeren fra Mockberg et nydelig valg.

SPLEISEGAVE – ELLER NOE TIL DEG SELV: Denne klokken fra Mockberg er hot i sommer.

Bestiller du gjennom Bjørklunds nettbutikk, får du fri frakt og rask levering. Legg gjerne inn fra- og tilpris når du søker, og bli imponert over hvor stort utvalget faktisk er av fine gaver som ikke koster mer enn en blomsterbukett.

  • check_circle Kjøp på nett, bytt i butikk.
  • check_circle Gratis frakt over kr 500,-
  • check_circle Leveringstid: 1-4 virkedager
  • check_circle Klikk & Hent
  • Kjøp julegavene hos oss - kan byttes t.o.m 31 jan.