Dette bør du gi konfirmanten i år

December 14, 2017

Den skjebnesvangre konfirmasjonsgaven. Er du en kul onkel eller en utdatert type på gavefronten? Bjørklund gir deg stalltipsene for gaver til konfirmanten 2017.

Å handle gaver til en tenåring kan være en selsom affære. Mange ungdommer har som regel det de trenger og ønsker seg ting som fort går av moten. Husker du for eksempel minidiscen, saccosekken eller lavalampen? Mang en konfirmasjonsgavekrone har blitt slukt av disse døgnfluene.

Gantklokken er like fin til jeans som til dress og er av god kvalitet som tåler en aktiv hverdag!

Det kan være vanskelig å finne noe som faller i smak hos en tenåring hvis man ikke selv har en i hus. Dessuten er det mange som mener at konfirmasjonsgaven bør være noe som betyr noe ekstra og varer lenge. Når man skal tre over i de voksnes rekker er det sømmelig med en gave som representerer voksenlivet, og hva passer vel bedre enn en klokke?
Gant Blake for til både kvinner og menn.

I tillegg skal som sagt konfirmasjonsgaven helst være noe man kan ha glede av i lang tid fremover. Det er lurt å gå for en tidløs gave som har nytteverdi, men samtidig har en stil som er udødelig.
Gant har i mange år holdt på en konservativ stil som har blitt mer og mer populær hos ungdom. I senere tid har de også utviklet en rekke klokker som passer for både unge og voksne.
En klokke er en klassisk og fin gave til en slik anledning. Gant har klokker som passer likte godt til jeansen som til dressen. På Gantklokkene er det mulig å bytte rem slik at de får litt ulike uttrykk.
Du kan for eksempel velge en klokke med en meshlenke. Meshlenken har gjenerobret klokkescenen i år, og Gant har laget klokker med meshlenke til både herrer og damer. Denne varianten er ekstra populær i år, men her kan man også bytte remmen ved en senere anledning.

Dersom du ønsker å sette et personlig preg på klokken kan den også graveres, for eksempel bak lokket, på låsen eller kanskje på siden av urkassa? Her har du ulike muligheter, ut i fra hvilken klokke du velger. Noen graverer inn konfirmasjonsdatoen, et ordtak/sitat, et kallenavn, eller en hyggelig beskjed konfirmanten tar med seg på veien inn i de voksnes rekker.

Klassisk og trendy til de yngre er alltid en vinner, og dersom konfirmanten ikke liker akkurat den klokken du har valgt ut er det mange andre klokker man kan bytte til hos Bjørklund!

  • check_circle Kjøp på nett, bytt i butikk.
  • check_circle Gratis frakt over kr 500,-
  • check_circle Leveringstid: 1-4 virkedager
  • check_circle Klikk & Hent
  • Kjøp julegavene hos oss - kan byttes t.o.m 31 jan.