Den viktige hverdagsgaven!

January 19, 2018

Noen triks er viktigere å kunne enn andre.

Er du typen som glemmer å overraske din kjære med en gave i ny og ne? Dette er en oppmuntring til alle menn der ute som ikke alltid er like flinke til å overraske med uventede gaver. Alle kvinner liker å få litt oppmerksomhet. Hold liv i romantikken i forholdet med en liten overraskelse!

FOR NÅR BLOMSTENE HAR VISNET, MIDDAGEN PÅ RESTAURANTEN ER GLEMT OG KLÆRNE IKKE LENGER PASSER, ER EN GAVE FRA GULLSMEDEN NOE SOM VARER EVIG.

Det trenger ikke være så avansert eller så dyrt, et helt enkelt smykke er som regel stor suksess – det er jo tross alt tanken som teller!

Bjørklund har satt opp en oversikt over flotte smykker som er i tiden nå, og som du enkelt kan kjøpe både på nett og i butikk.

Bjørklund har lenge vært en svært seriøs aktør når det gjelder diamanter. Det kanskje ikke så mange er klar over er at de nå har utvidet sitt sortiment, med egne kolleksjoner. Her finner du både ringer, øredobber og anheng av god kvalitet. Det er jo en kjensgjerning at alle kvinner liker diamanter.

Eventuelt er en flott klokke fra det svenske klokkefirmaet Mockberg en god ide. Elvira Ericsson startet dette firmaet i 2013 og har over de siste fire årene gjort det om til en millionbutikk på grunn av sine enkle og sofistikerte kvinneklokker.

Skandinavisk design er virkelig i vinden om dagen, og danske Blossom har enkle og stilfulle armbånd som pynter opp både til hverdag og til fest!

Eller hva med et  lekkert ur til din kjære? Denne Seiko modellen har 11 diamanter, kronograf og safirglass!

  • check_circle Kjøp på nett, bytt i butikk.
  • check_circle Gratis frakt over kr 500,-
  • check_circle Leveringstid: 1-4 virkedager
  • check_circle Klikk & Hent
  • Kjøp julegavene hos oss - kan byttes t.o.m 31 jan.