Dåpsgaven - et minne for livet

August 3, 2018

Er du invitert i dåp eller navnefest så er det lurt å ta en tur innom gullsmeden først. Hos Bjørklund finner du dåpsgave til barnedåp og navnefest. Vi har et stort utvalg i forskjellige prisklasser som passer både gutter og jenter. Hos oss kan du finne en gave som varer, og som blir et minne for livet. Her har vi satt sammen en liten oversikt som gir deg litt tips på hva barnet kan ha glede av i lang tid fremover.

 

Smykker 
Vi har et stort utvalg smykker. Hva med et gullsmykke med edelsten?? Velg mellom diamant, rubin eller safir.


Gullsmykket med safir finner du her.

 

Eller et stjernetegnsmykke i enten sølv eller gull. Stjernetegn selger vi også mye av til gutt. Det er en fin og personlig gave som kan følge barnet i mange år.

 

 

Pia & Per er tradisjonelle emaljesmykker som har vært på markedet i mange år. Det ligger mye nostalgi i et gammelt smykkeskrin. Bestselgeren til jente er hjertesmykket med rosa emalje. Mens til gutt går det mest av traktorsmykket i blått eller grønt. Her kan du også få matchende armbånd, eller slipsnål.

Mange velger å kjøpe et armbånd til barnet som kan graveres. Velg mellom sølv eller gull.

 

 

Gravering setter et personlig preg på gaven. Mange graverer navn, eller forbokstav, dåpsdato eller fødselsdato. Eller andre visdomsord for livet. Alt ettersom hvor mye plass man har, og tekst man ønsker.
Dette smykket egner seg perfekt til gravering. Gravering kan kun gjøres via våre fysiske butikker, ikke i nettbutikken.

 

Smykkeskrin
Jenter får ofte mye smykker til dåpen sin, og da kan det være greit med et smykkeskrin.
Her er det stort utvalg av motiver. Hjerteform er en klar gjennomgående bestselger, men også dette ovale prinsesseskrinet er et fint tips. Jenter behandler smykkene sine som skatter, og får dermed en gave som varer i årevis.

 

 

Dåpsattestholder og andre skrin
Vi har dåpsattestholdere med fine detaljer.  Denne kommer også som en pakkeløsning med to søte små sko til oppbevaring av “min første tann” eller “min første hårlokk”.

 

 

Bunadsølv

Dåp og navnefest er en fin anledning til å gi bunadsølv. Vi har mange fine søljer til barn fra kjente merker som Sølvsmidja, og Pia&Per. Finn den søljen som passer best. Som regel er barnesøljene uavhengige av drakt.
Til jenter er også den lille bunadshårklypen et fint tips. Mens til guttene er bunadskniv en fint gavetips.

 

Sparebøsser
Når det kommer til sparebøsser kan du velge mellom alt fra søte dyr til fotball, traktor og andre kjøretøy. Veiledende pris fra 228,-

 

Bestikk og servise
Bestikk og servise er fine gavetips som vil komme til å bli brukt mye etter hvert som barnet blir eldre. Fra Eik Barn har vi nydelig stålbestikk med søte motiver. Hjertevenn og Dyrene i Afrika er motivene det går mest av hos oss. Her har vi også matchende servise i porselen.
Ellers er sølvskje en av våre bestselgere når det kommer til denne type dåpsgaver. Både med og uten gravering.

 

Album og bilderammer
Fotoalbum og bilderammer er fine gaver til den store dagen. På den populære og tradisjonelle fotorammen/dåpsplaten har du mulighet for gravering av navn, fødselsdato, vekt, etc. Legg gjerne inn et bilde av dåpsbarnet for et mer personlig preg. En dåpsgave som varer evig.

 

 

Med nesten 90 butikker, fordelt over hele landet, har vi de beste forutsetninger for å gi deg god service og den hjelpen du trenger i butikk eller via netthandel. Ønsker du f.eks. å bytte varen du har kjøpt på nett har du også mulighet til å bytte i en av våre butikker. Handler du i butikk pakker vi selvfølgelig gaven mer enn gjerne inn for deg. Velkommen til Bjørklund!

  • check_circle Kjøp på nett, bytt i butikk.
  • check_circle Gratis frakt over kr 500,-
  • check_circle Leveringstid: 1-4 virkedager
  • check_circle Klikk & Hent
  • Kjøp julegavene hos oss - kan byttes t.o.m 31 jan.