Fem måter å hedre mor på morsdagen

January 31, 2019

Slik benytter du anledningen til å vise at du setter pris på mammaen din.

Årets morsdag nærmer seg med stormskritt. Her har du fem tips til hvordan du kan skjemme bort en av de viktigste personene i livet ditt med den hyggelige dagen og personlige gaven hun fortjener.

 

1.

Stikk innom med nytraktet kaffe og en liten overraskelse i sølv eller gull fra Bjørklund. Det trenger ikke å bli dyrt selv om det er ekte. Hos Bjørklund finner du gavesett med sjokolade fra 396 kroner. Eller et diamantsmykke med hjertesjokolader til 998,–. Velg mellom hvitt eller gult gull.

Diamantsmykke i hvitt eller gult gull. Kr 998,- per smykke

Blomster er hyggelig å få, men visner fort. Bestill heller brunch et hyggelig sted, inviter hele familien og overrask mamma med et smykkesett.

Gavesett i 925 sølv med øredobber, smykke og to hjertesjokolader kr 498,-

Få flere gavetips til morsdagen her.

 

Små pakker gir stor glede. Inviter til morsdagsmiddag og dekk på med det vanlige, men legg ved en liten overraskelse! Tipper mor blir ekstra rørt om du går for et smykke du kan gravere. Det er koselig med en personlig touch som varer livet ut. Klikk deg inn her for å lese mer om gravering av smykker hos Bjørklund.

Populære graveringssmykker i hvitt eller gult gull til kr 798,-


  1. Det trenger ikke å koste mye selv om det er ekte. De populære armbåndene fra ByBiehl er et godt gavetips. Velg mellom armbånd i vanlig eller gullforgylt sølv. Smykkeserien fra ByBiehl heter «Together» og kommer også som kjede. Kolleksjonen er inspirert av kjærlighet og de menneskene vi omgir oss med.

Dårlig med tid før morsdag? Benytt deg av «Klikk og hent»-funksjonen i nettbutikken vår. Butikken gjør klar bestillingen din, og du kan hente den etter to timer. Du betaler i butikk når du henter varene dine.

 

  1. Tiden går, men kjærligheten til mor består. Bjørklund har også et stort utvalg klokker, dersom det står høyest på ønskelisten. Som for eksempel nyheten fra Mockberg. Klokken er designet i samarbeid med Martine Lunde, kommer i limited edition og koster 1499,–.
  • check_circle Kjøp på nett, bytt i butikk.
  • check_circle Gratis frakt over kr 500,-
  • check_circle Leveringstid: 1-4 virkedager
  • check_circle Klikk & Hent