De perfekte gavene til Valentine’s Day

January 30, 2019

Varig gave: Det er hyggelig å skjemme bort kjæresten sin litt på Valentine’s Day. Smykker og klokker visner ikke som blomster, og skaper varige minner.

Valentine’s Day får større og større plass her til lands. Å gi en liten oppmerksomhet når 14. februar står for tur, blir stadig mer populært. Bjørklund har de perfekte gavene til Valentine’s Day, enten du er ute etter noe i samme prisklasse som en fin blomsterbukett eller sikter mot diamantene.

 

Valentinsdagen er en feiring av kjærlighet og romantikk. Av og til er det vanskelig å vite hva man gi til sin kjære, men kjøper du et smykke er du i alle fall garantert et minne som varer lenge etter at middagen er over. Stort eller lite budsjett? Hos Bjørklund finner du smykkesett til under 500-lappen, klokker til begge kjønn og diamanter til deg som ønsker å slå på stortromma.

 

La deg inspirere av denne oversikten med valentinsgaver som vil få kjæresten eller din beste venn til å smile fra øre til øre i lang tid etter 14. februar.

 

Gaven til hun som liker det søte og ekte

Overveld henne med et smykkesett. Settet består av et halskjede og et par øredobber. Sirkler er tidløse – dette er for hun som liker å pynte seg til hverdags. Å eie et smykke av ekte sølv og cubic zirkonia-stener gjør at hverdagen føles litt mer glamorøs. Med smykkesettet følger det med en romantisk eske og sjokoladehjerter. Og prisen? Jo, den tilsvarer en fin bukett med roser.

Få flere gavetips til både ham og henne her.

 

Øredobbene som vil gjøre suksess på Valentines’ Day

«Hoops» og øredobber generelt er hottere enn aldri før, og gjerne i gull. Kjøp et par øreringer i ekte gull, slik at kjæresten får noe å skryte av til venninnene sine. Hos Bjørklund finner du et stort utvalg øredobber. Klikk deg inn her for flere varianter.

Trenger din kjære et lite hint? Videresend denne artikkelen! Noen ganger trenger de litt hjelp til å finne de beste gavene.

 

Gjør gaven personlig

Gravering av smykket eller klokken gir et unikt preg og et minne som vil vare for alltid. Hva med å gi din kjære et smykke med forbokstaven din inngravert? På klokker varierer det litt hvor det er mest hensiktsmessig å gravere. Noen ganger vil det fungere best på baklokket, mens andre ganger egner låsen eller kanten på urkassa seg best. Klikk deg inn her for å lese mer om mulighetene for gravering.

Graveringssmykker er trendy. Velg mellom armbånd eller smykker fra kr 798,-

Det er mye glede i en liten pakke, spesielt om den inneholder diamanter. Din kjære kommer aldri til å glemme dagen han eller hun fikk sitt første diamantsmykke. Vil du gjøre ekstra stas på kjærligheten? Gå for diamanter!

Diamantsmykke til kr 1998,-

Klokkefavoritter til både ham og henne

Et armbåndsur er en solid og romantisk gave. Klokken er med i hverdagen – hvor koselig er det ikke å bære noe en har fått av sin kjære? En klassisk og elegant klokke varer dessuten i mange år og kan gå i arv. Vi har klokker fra blant andre Daniel Wellington, Seiko, Mockberg, Triwa, Gant og Citizen. Se utvalget vårt her.

Til bestevennen

Husker du de klassiske bestevennarmbåndene man ga hverandre på barneskolen? De med et hjerte delt i to med teksten «best» på den ene halvdelen og «friend» på den andre? Om du ikke har kjæreste, eller rett og slett bare ønsker å gi en ekstra oppmerksomhet til en venn du setter pris på, har Bjørklund den perfekte gaven. Hvert solgte armbånd gir to varme måltider til noen som trenger det, i samarbeid med Frelsesarmeen. Med andre ord er dette en gave som gleder flere enn bare mottageren.

Gavene han vil digge

Kanskje trenger han nye mansjettknapper? Gi dem i en lekker liten boks. Vi har også smykker med blanke plater, slik at du kan gravere inn noe unikt. Signetringen er også en populær bestselger til herre. Yt det lille ekstra for han som fortjener noe fint i år.

Smykke til han med inskripsjon Verdens beste pappa kr 298,-).

Stressfri shopping? Har du knapt med tid, kan du velge «klikk og hent» på våre nettsider. Butikken gjør klar bestillingen din, og du kan hente den etter to timer. Du betaler i butikk når du henter varene dine. Happy Valentine’s!

 

Se flere gavetips til Valentine’s Day her.

  • check_circle Kjøp på nett, bytt i butikk.
  • check_circle Gratis frakt over kr 500,-
  • check_circle Leveringstid: 1-4 virkedager
  • check_circle Klikk & Hent