Går du med tanker om å fri? Vinn diamantring til en verdi av 50.000kr!

December 14, 2017

I 2016 sank antall bryllup, faktisk har ikke tallet vært så lavt siden 2006 melder SSB. Mange menn sier at de har gått med tanken om å fri, men at de trenger en siste dytt for å gjennomføre. Dette ønsker Bjørklund å hjelpe til med!

De aller fleste kvinner har en drøm om et vakkert og personlig frieri, med en diamantring som det offisielle beviset. Fra gammel overtro sies det at en diamant i forlovelsesringen skal styrke og befeste kjærligheten og dette smykket blir dermed for mange kvinner det viktigste de eier.

Nå kan en heldig vinner gjøre denne drømmen virkelig for sin utkårede!
Fortell oss hvordan du ønsker å fri til din kjære og bli med i trekningen av en diamantring fra Bjørklund til en verdi av 50.000,-. Vinneren får i tillegg en 2-armet Georg Jensen Masterpiece lysestake fra Designforevig, verdi kr 5499,-.

Ideen din blir behandlet anonymt av en jury. Juryen vil bedømme ut fra kreativitet, hvor unik og personlig den er og ikke minst hvor romantisk ideen din er!

Send inn din idé til oss innen 1. mai 2017. Vinneren trekkes 10. mai og frieriet må skje i løpet av mai/juni. Vi må også få lov til å skrive en sak om frieriet i etterkant, så her er det bare tiden av veien for å planlegge og sende oss din ide!

  • check_circle Kjøp på nett, bytt i butikk.
  • check_circle Gratis frakt over kr 500,-
  • check_circle Leveringstid: 1-4 virkedager
  • check_circle Klikk & Hent