Batteriskift, Reparasjon og Service


Vi har sentralverksted med gullsmeder og urmakere! Edle metaller som gull og sølv er myke materialer, og er derfor utsatt for slitasje som f.eks. riper og bulker. I tillegg kan de reagere på stoffer som finnes i kremer og parfyme eller andre ting du omgir deg med daglig.

 

Bruk dine smykker

Er smykkene dine slitte eller har de gått i stykker? Bjørklund har et sentralverksted bestående av faglærte urmakere, gullsmeder og diamantfattere. Vi utfører alle typer reparasjoner:

Det er ofte knyttet minner og følelser til smykker, og for å bevare smykkene trenger de ettersyn. Du kan derfor pusse smykkene med rensemidler som du får kjøpt i din Bjørklundbutikk, eller levere smykkene til Bjørklund for polering og rens om de skulle få riper eller lignende.

Smykker i hvitt gull krever ekstra vedlikehold. Det er fordi alle våre smykker i hvitt gull er rhodinerte (belagt med platina). Dette belegget slites, og et slikt smykke bør som regel poleres og rhodineres årlig.

Stikk innom din Bjørklundbutikk, der vil betjeningen uforpliktende se over dine smykker med lupe og kontrollere at fester (klørne) for diamanter og edelstener ikke er slitte. Om nødvendig, vil de foreslå utbedringer og gi pris på dette.

Batteriskift og klokkereparasjon

Har du en klokke du vurderer å sende inn til reparasjon, men kanskje du er usikker på hvem som kan utføre reparasjonen uten å ødelegge klokken?

Bjørklund hjelper deg med batteriskift og klokkereparasjon. Trenger du ny lenke, ny rem, trykktest, nytt batteri eller har du fått en ripe i glasset? Vi har kvalifiserte urmakere du trygt kan stole på at gjør en grundig jobb. Vi utfører lenkejustering og batteriskift på både digitale og analoge klokker – det eneste du trenger å gjøre, er å levere klokken din inn i en av våre butikker så justerer vi lenken, eller skifter batteri i butikken.

Dersom du ønsker å reparere klokken, sendes den inn til vårt sentralverksted. Hver reparasjon vurderes som unike tilfeller. Vi har ingen fast pris på våre klokkereparasjoner – kom innom en av våre butikker, så gir vi deg en prisvurdering. Vi tar ikke bare i mot klokkereparasjoner av egne merker, vi kan reparere alle klokkemerker med unntak av Rolex og Breitling. Vi benytter originale deler og reparerer også dyrere klokkemerker. Ved trykktest verifiserer man om klokken tåler den vannbestandighet som den er klassifisert til. Vi anbefaler å gjøre en trykktest på klokker som er over 10 ATM (100 meter), eller når klokken må åpnes for service, batteriskift eller kontroll av urverk.

NB: Trykktest er ikke inkludert i prisen dersom man leverer klokken inn til batteriskift.

  • check_circle Kjøp på nett, bytt i butikk.
  • check_circle Gratis frakt over kr 500,-
  • check_circle Leveringstid: 1-4 virkedager
  • check_circle Klikk & Hent