En gave er akkurat så mye verdt som den kjærlighet den er valgt ut med.

Barnebursdag

Bursdagsselskap er moro både for store og små! Å kjøpe gave til barn er ikke alltid det enkleste, ettersom de ikke helt hverken vet eller forstår hvordan man forventes å oppføre seg i ulike sosiale sammenhenger. Var pakken kjedelig? Ja, da føyes den til side, så er det fullt fokus på neste pakke. Ingen påtatt glede eller takknemlighet der, nei!

 

En annen ting som kan være greit å huske på er at små barn ikke bryr seg stort om selve prisen, det er det vi foreldre som gjør. Samtidig kan det være litt flaut å være den gjerrigste, men også pinlig å gi mye flottere gave enn alle andre. Det er derfor greit å ikke skille seg for mye ut på pris og gjerne bli enige om dette i forkant. Om man er god på planlegging er det en mulighet å kjøpe inn et lager av gaver for hele året når det er salg. Sjekk ut hvilke tilbud vi kan tilby akkurat nå.

 

Èn ting er iallefall sikkert: forventningene om å få en gave svever høyt i sky uansett pris. Det er tross alt et år mellom hver gang denne begivenheten kan nytes!

  • check_circle Kjøp på nett, bytt i butikk.
  • check_circle Gratis frakt over kr 500,-
  • check_circle Leveringstid: 1-4 virkedager
  • check_circle Klikk & Hent