Allianse diamantring i hvitt gull - 5 diamanter - 0,25ct. - w/si - brilliant
Merke
Dima

Allianse diamantring i hvitt gull - 5 diamanter - 0,25ct. - w/si - brilliant

Leverandørens varenummer
XAR23505W
Beskrivelse

Alliansering i hvitt gull med fem nydelige diamanter på totalt 0,25ct. W/SI betyr at diamanten har en høy hvithetsgrad, og at den fremstår som veldig klar. Det er dermed kun små inneslutninger på diamantens overflate, noe som gjør diamanten svært spesiell. Allianseringen kan bygges videre på med flere stener, og er en ring som varer år etter år. Den har diamantslipen brilliant (full cut) som vil si at lyset kommer både inn og ut av kronen. Dette gir en nydelig glans, og diamanten får virkelig skinne!

På lager
kr 7 498,-
Produktdetaljer
Leverandørens varenummer XAR23505W
Vekt 0.1000
Produkter Ringer
Passer til Dame
Merke Dima
Materiale Hvitt gull
Overflatebehandling Rhodinering
Finhet 14 karat / 585
Diamant slip Brilliant (full cut)
Diamantfarge H / Wesselton
Diamantvekt 0,25
Diamant Antall 5
Stener Diamanter

HVORDAN FINNER JEG MIN RINGSTØRRELSE?

Det er flere måter å finne ut hvilken ringstørrelse som er perfekt til deg. Dersom du allerede har en ring som passer, er dette et godt utgangspunkt for å finne hvilken størrelse du trenger! Bruk en ring som passer godt og sammenlign din ring med ringmalen.

Slik gjør du:

Det beste er å sjekke din størrelse via en forhandler av smykker. Alternativt kan du bruke en ring som passer godt, og sammenligne denne med ringmalen. Legg ringen din over sirklene for å finne en som fyller innsiden av ringen helt, uten overlapping.

Dersom du ikke har en ring du kan sammenligne med: Vår ringmal kan også brukes til å måle fingeren din. Surr en tråd rundt fingeren din og sammenlign lengden på tråden med ringmalen. NB: ikke stram tråden for hardt. Forsikre deg om at ringen er stor nok til å passere fingerleddene.

Tilleggsopplysninger: Fingrene på venstre og høyre hånd er normalt sett av ulik størrelse. Husk på dette når du velger hvilken finger du måler. De fleste opplever at omkretsen av fingeren endrer seg i løpet av dagen; normalt er fingeren tykkere om kvelden enn om morgenen. Husk på dette når du velger ringstørrelse, slik at du har en ring som passer godt gjennom hele dagen.

  • check_circle Kjøp på nett, bytt i butikk.
  • check_circle Gratis frakt over kr 500,-
  • check_circle Leveringstid: 1-4 virkedager
  • check_circle Klikk & Hent