Alliansering 7 Diamanter tot. 0,70ct. Alliansering 7 Diamanter tot. 0,70ct. Alliansering 7 Diamanter tot. 0,70ct. Alliansering 7 Diamanter tot. 0,70ct.
Alliansering 7 Diamanter tot. 0,70ct.
Merke
Dima

Alliansering 7 Diamanter tot. 0,70ct.

Leverandørens varenummer
XAR15710W
Beskrivelse

Alliansering i gult gull med hele 7 diamanter på totalt 0,70ct. Diamantene er av god kvalitet, w/si, som vil at de har en høy hvithetsgrad og at de kun har små inneslutninger. Det er dermed diamanter som er klare og vakre, og samtidig har en brilliant slip. Det vil si at lyset kommer både inn og ut av kronen. Det gir en fantastisk glans, og diamantene får virkelig skinne! Dette er en alliansering, som vil si at man kan bygge på videre med flere diamanter om ønskelig. Dette er dermed en ring som kan fornyes år etter år!

På lager
kr 17 998,-


Dette er bestillingsvare
Beregn ca. 3 ekstra dager for levering

Produktdetaljer
Leverandørens varenummer XAR15710W
Vekt 0.1000
Produkter Ringer
Passer til Dame
Merke Dima
Materiale Gult gull
Finhet 14 karat / 585
Diamant klarhet SI
Diamant slip Brilliant (full cut)
Diamantfarge H
Diamantvekt 0,7
Diamant Antall 7
Stener Diamanter
Reviews

HVORDAN FINNER JEG MIN RINGSTØRRELSE?

Det er flere måter å finne ut hvilken ringstørrelse som er perfekt til deg. Dersom du allerede har en ring som passer, er dette et godt utgangspunkt for å finne hvilken størrelse du trenger! Bruk en ring som passer godt og sammenlign din ring med ringmalen.

Slik gjør du:

Det beste er å sjekke din størrelse via en forhandler av smykker. Alternativt kan du bruke en ring som passer godt, og sammenligne denne med ringmalen. Legg ringen din over sirklene for å finne en som fyller innsiden av ringen helt, uten overlapping.

Dersom du ikke har en ring du kan sammenligne med: Vår ringmal kan også brukes til å måle fingeren din. Surr en tråd rundt fingeren din og sammenlign lengden på tråden med ringmalen. NB: ikke stram tråden for hardt. Forsikre deg om at ringen er stor nok til å passere fingerleddene.

Tilleggsopplysninger: Fingrene på venstre og høyre hånd er normalt sett av ulik størrelse. Husk på dette når du velger hvilken finger du måler. De fleste opplever at omkretsen av fingeren endrer seg i løpet av dagen; normalt er fingeren tykkere om kvelden enn om morgenen. Husk på dette når du velger ringstørrelse, slik at du har en ring som passer godt gjennom hele dagen.

  • check_circle Kjøp på nett, bytt i butikk.
  • check_circle Gratis frakt over kr 500,-
  • check_circle Leveringstid: 1-4 virkedager
  • check_circle Klikk & Hent
  • Kjøp julegavene hos oss - kan byttes t.o.m 31 jan.