Alliansering 5 Diamanter tot. 0,50ct Alliansering 5 Diamanter tot. 0,50ct Alliansering 5 Diamanter tot. 0,50ct Alliansering 5 Diamanter tot. 0,50ct
Alliansering 5 Diamanter tot. 0,50ct
Merke
Dima

Alliansering 5 Diamanter tot. 0,50ct

Leverandørens varenummer
XAR15510W
Beskrivelse

 • Alliansering fra DIMA
 • 14 karat / 585 gult gull 
 • Fem diamanter
 • Totalvekt (diamanter) 0,50 karat 
 • Brilliantslip
 • Wesselton/SI
 • Kan graveres

På lager
kr 14 998,-

En klassisk og elegant alliansering i 585 gult gull fra DIMA. Denne ringen har fem vakre og glitrende diamanter med en totalvekt på 0,50 karat. Diamanter dannes i naturen og er naturens store skatt. Det er kanskje derfor diamanter er en naturlig del av de store anledningene i livet.

 

Allianseringen er unik fordi det er mulig å få satt inn nye diamanter i ringen. Da kan man fatte nye steiner i ringen for å markere anledninger som fødsel, bryllupsdag eller jubileum. Dette gjør allianseringen til den perfekte forlovelses- eller giftering. Det er også fint og vanlig å kombinere en alliansering med en ensteinsring. Denne ringen er en fin morgengave!   

 

Har du og din kjære noe stort å markere? En nydelig gave å gi i barselsgave, bursdagsgave eller til bryllupsdagen. Rett og slett en måte å vise din utkårede at du er ekstra glad i henne.

 

De siste årene har vi også sett at allianseringen har blitt et naturlig alternativ til den tradisjonelle ensteinsringen. En sikker forlovelsesring som følger dere gjennom resten av livet og ekteskapet!     

 

Hva betyr det egentlig?

0,05 karat: Karat handler om vekt og størrelse. 1 karat = 0,2 gram.

Wesselton: Dette fagbegrepet sier noe om diamantens farge. De mest sjeldne og kostbare diamantene er helt uten farge. Vi i Bjørklund selger flest wesselton-steiner; disse ansees som hvite.

SI: Dette fagbegrepet sier noe om diamantens klarhet. Hos oss vil du finne flest SI (Small inclusions)-steiner; det vil si at inneslutningene i diamanten er usynlige for det blotte øye når man ser gjennom kronen, men at de er synlige dersom man ser gjennom en lupe. Med andre ord er diamanten du kjøper hos oss helt unik!

Brilliantslip: Dette er den vanligste slipen aXAR13505Wv diamanter, og ved slipe diamanten på denne måten utnytter man diamantens evne til å bryte lys på en best mulig måte; alt lys som slippes inn i diamanten, slippes ut gjennom kronen. Dette gir diamanten glans og får den skinne!

 

Vedlikehold

Vi i Bjørklund er opptatt av at smykkene dine skal skinne, år etter år. Smykket ditt er både en økonomisk investering, men også en følelsesmessig investering. Ringer er spesielt utsatt for slitasje og skader fordi vi har de på hendene. Harde støt og kjemikaler fra parfymer, kremer og såper trekker vil trekke inn i og påvirke alle smykker. Vi anbefaler derfor at du tar av ringer når du skal vaske, dusje, trene og gjøre hagearbeid eller liknende. Over tid kan skinnen få riper, og både skinne og diamant kan miste glansen. Derfor anbefaler vi at du kommer innom en av våre butikker med smykket slik at vi kan rense smykket for deg, og om nødvendig sende det inn til verkstedet for en service. HER finner du produkter som gjør at du kan rense smykket hjemme også!

Når du har kjøpt en diamantring anbefaler vi at du leverer den inn for service etter 1 måneds bruk, 3 måneders, 6 måneders og 12 måneders bruk. Etter dette anbefaler vi en service en gang i året. Dette er for å passe på at klørne som holder diamanten ikke er blitt slitte eller løse, og at steiner sitter som de skal. Når ringen er inne for service blir vi kjent med smykket ditt og hvordan du bruker det. Våre erfarne gullsmeder vil da kunne veilede deg i bruk og vedlikehold. Når det er behov for det, kan verkstedet også foreslå utbedringer og komme med prisoverslag for dette.

 

Produktdetaljer
Leverandørens varenummer XAR15510W
Vekt 0.1000
Merke Dima
Materiale Gult gull
Finhet 14 karat / 585
Diamant klarhet SI
Diamant slip Brilliant (full cut)
Diamantfarge H
Diamantvekt 0,5
Diamant Antall 5
Reviews

HVORDAN FINNER JEG MIN RINGSTØRRELSE?

Det er flere måter å finne ut hvilken ringstørrelse som er perfekt til deg. Dersom du allerede har en ring som passer, er dette et godt utgangspunkt for å finne hvilken størrelse du trenger! Bruk en ring som passer godt og sammenlign din ring med ringmalen.

Slik gjør du:

Det beste er å sjekke din størrelse via en forhandler av smykker. Alternativt kan du bruke en ring som passer godt, og sammenligne denne med ringmalen. Legg ringen din over sirklene for å finne en som fyller innsiden av ringen helt, uten overlapping.

Dersom du ikke har en ring du kan sammenligne med: Vår ringmal kan også brukes til å måle fingeren din. Surr en tråd rundt fingeren din og sammenlign lengden på tråden med ringmalen. NB: ikke stram tråden for hardt. Forsikre deg om at ringen er stor nok til å passere fingerleddene.

Tilleggsopplysninger: Fingrene på venstre og høyre hånd er normalt sett av ulik størrelse. Husk på dette når du velger hvilken finger du måler. De fleste opplever at omkretsen av fingeren endrer seg i løpet av dagen; normalt er fingeren tykkere om kvelden enn om morgenen. Husk på dette når du velger ringstørrelse, slik at du har en ring som passer godt gjennom hele dagen.

 • check_circle Kjøp på nett, bytt i butikk.
 • check_circle Gratis frakt over kr 500,-
 • check_circle Leveringstid: 1-4 virkedager
 • check_circle Klikk & Hent
 • Kjøp julegavene hos oss - kan byttes t.o.m 31 jan.