48-20 CHRONO - BLACK
48-20 CHRONO - BLACK 48-20 CHRONO - BLACK 48-20 CHRONO - BLACK 48-20 CHRONO - BLACK
Merke
Nixon

48-20 CHRONO - BLACK

Leverandørens varenummer
A486000
Beskrivelse

48-20 CHRONO BLACK - Flott klokke fra Nixon sin 48-20 Chrono-serie. Klokken har kronograf, urkasse i solid stål og et glass av mineralglass som beskytter godt mot riper og andre skader. Den er vannbestandig ved opptil 20 bar, som vil si at den er vanntett og kan brukes til dykking. Det finnes flere spennende design av klokker i denne serien. 48 mm i diameter og 12 mm i tykkelse.

Utsolgt på nett
kr 4 800,-
Produktdetaljer
Leverandørens varenummer A486000
Produkter Klokker
Passer til Herre
Merke Nixon
Materiale Stål
Klokke Kolleksjon 48-20 Chrono
Type ur Trendy
Urverk Quartz - beste urverk for klokker
Klokke Glass Mineral
Skivefarge Sort
Display / funksjon Analog
Vanntetthet 50-200 meter

10-50 atm/50-200 meter vanntett.

Uret i denne klokken er vanntett. Klokken skal fint kunne brukes til surfing, snorkling eller andre bruksområder hvor klokken vil kunne være under vann i lengre perioder. Skal man på lengre dykketurer hvor man benytter gassflasker er det anbefalt å kjøpe ur som er beregnet for dykking da disse har andre tilleggskrav.

STÅL:

Urkassen til denne klokken er laget av rustfritt stål. Dette materialet er motstandsdyktig mot korrosjon under bestemte forhold ettersom det formes et oksidsjikt på stålets overflate, som motvirker korrosjonsprosessen.

QUARTZ:

Et kvartsur er et instrument for måling av tid basert på piezoelektriske resonanssvingninger i en kvartskrystall. Desse svingene styrer kvartsuret, på samme måte som en pendel styrer et pendelur. Svingningene i kvartskrystaller har en stabil frekvens, det vil si at «takten» til svingningene kun blir endret forsvinnende lite over lang tid, noe som gjør kvartsuret spesiellt presise.

GLASS: MINERAL

Mineralglass er en bestemt type klokkeglass som brukes i de fleste klokker. For å gjøre glasset så motstandsdyktig som mulig brukes kjemikaler og varme som forvandler vanlig glass til et mineralglass. Mineralglass blir med denne behandlingen sterkere enn vanlig glass, men påvirkes fremdeles av kraftige støt og skrap.

  • check_circle Kjøp på nett, bytt i butikk.
  • check_circle Gratis frakt over kr 500,-
  • check_circle Leveringstid: 1-4 virkedager
  • check_circle Klikk & Hent