HVORDAN BEVARE SMYKKENE DINE?

Vi har sentralverksted med gullsmeder og urmakere! Edle metaller som gull og sølv er myke materialer, og er derfor utsatt for slitasje som f.eks. riper og bulker. I tillegg kan de reagere på stoffer som finnes i kremer og parfyme eller andre ting du omgir deg med daglig.

Bruk dine smykker!

Er smykkene dine slitte eller har de gått i stykker? Bjørklund har et sentralverksted bestående av faglærte urmakere, gullsmeder og diamantfattere. Vi utfører alle typer reparasjoner:

Det er ofte knyttet minner og følelser til smykker, og for å bevare smykkene trenger de ettersyn. Du kan derfor pusse smykkene med rensemidler som du får kjøpt i din Bjørklundbutikk, eller levere smykkene til Bjørklund for polering og rens om de skulle få riper eller lignende.

Smykker i hvitt gull krever ekstra vedlikehold. Det er fordi alle våre smykker i hvitt gull er rhodinerte (belagt med platina). Dette belegget slites, og et slikt smykke bør som regel poleres og rhodineres årlig.

Stikk innom din Bjørklundbutikk, der vil betjeningen uforpliktende se over dine smykker med lupe og kontrollere at fester (klørne) for diamanter og edelstener ikke er slitte. Om nødvendig, vil de foreslå utbedringer og gi pris på dette.