GIFTERINGER MED HJERTE OG DIAMANTER!

Om du er en håpløs romantiker kan det være passende å velge en ring med kjærlighetssymbolet fattet med diamanter! Man finner knapt en tydeligere symbolsk statement enn dette! Og når man først er i det romantiske hjørnet, kan man gravere ringene med noe helt personlig, men det varierer hvilke ringer som kan graveres utvenig og innvendig avhengig av om innsiden eller utsiden er buet. Gravering gjøres ikke ved nettkjøp.

 

Romantiske og tidløse forlovelsesringer i gult gull med flat innside og lett buet utside. I dette paret har den ene ringen en glatt overflate uten stener og den andre en glatt overflate prydet med tre glitrende diamanter (tot. 0,06ct w/si) formet som et hjerte. Innsetting av én eller flere diamanter kan også gjøres i begge ringene. Disse klassiske gifteringene har en bredde på 5 mm og kan graveres både innvendig og utvendig. Gravering gjøres ikke ved nettkjøp.

 

Romantiske og tidløse forlovelsesringer i gult gull med flat innside og lett buet utside. I dette paret har den ene ringen en glatt overflate uten stener og den andre en glatt overflate prydet med tre glitrende diamanter (tot. 0,03ct w/si) formet som et hjerte. Innsetting av én eller flere diamanter kan også gjøres i begge ringene. Disse klassiske gifteringene har en bredde på 4 mm og kan graveres både innvendig og utvendig. Gravering gjøres ikke ved nettkjøp.

 

Vakre og romantiske forlovelsesringer i hvitt gull med flat innside og lett buet utside. I dette settet har den ene ringen en glatt overflate uten stener og den andre en glatt overflate prydet med tre glitrende diamanter (tot. 0,03ct w/si) formet som et hjerte. Det kan også settes inn én eller flere diamanter i begge ringene. Disse klassiske gifteringene har en bredde på 4 mm og kan graveres både utvendig og innvendig. Gravering gjøres ikke ved nettkjøp.

 

Vakre og romantiske forlovelsesringer i hvitt gull med flat innside og lett buet utside. I dette settet har den ene ringen en glatt overflate uten stener og den andre en glatt overflate besatt med tre glitrende diamanter (tot. 0,06ct w/si) formet som et hjerte. Det kan også settes inn én eller flere diamanter i begge ringene. Disse klassiske gifteringene har en bredde på 5 mm og kan graveres både utvendig og innvendig. Gravering gjøres ikke ved nettkjøp.

Gifteringer

Frierringer

Morgengave

Hvilken brud er du?

Smykker til anledningen

Øverst på ønskelisten

Bryllupsdagene

Gravering