GIFTERINGER MED MØNSTER

Med sin unike form som hverken har en begynnelse eller slutt, er ringen et symbol på evigheten og tas i bruk den dagen man inngår forlovelse eller ekteskap. Vielsesringen har vært en del av vår tradisjon i lang tid, men det var i det gamle Egypt at tradisjonen først oppstod. Datidens symbol på evig troskap var ikke en fingerring, men et armbånd eller halssmykke som kvinnene bar.

 

Elegante og unike forlovelsesringer i hvitt gull med flat innside og buet utside. Disse mønstrede gifteringene har blanke overflater med siselering som gir dem et vakkert utseende. Ringene har en bredde på 4 mm og kan graveres innvendig. Gravering gjøres ikke ved nettkjøp.

 

Stilige og elegante forlovelsesringer i gult gull med flat innside og buet utside. Disse klassiske gifteringene er delvis børstet og polert for et vakkert og spesielt mønster. Ringene har en bredde på 5 mm og kan graveres innvendig. Det kan også settes inn én eller flere diamanter i begge ringene. Gravering gjøres ikke ved nettkjøp.

 

Klassiske forlovelsesringer i gult gull med buet innside og lett buet utside. Disse tidløse gifteringene er stilig mønstret i kantene, noe som gir dem et unikt særpreg. Ringene har en bredde på 4 mm og kan graveres både innvendig og utvendig. Det kan også settes inn én eller flere diamanter i ringene. Gravering gjøres ikke ved nettkjøp.

 

Unike forlovelsesringer i gult gull med flat innside og buet utside. Disse klassiske ringene har et tidløst design med et vakkert mønster som gir ringen et unikt utseende. Ringene har en bredde på 4 mm og kan graveres innvendig og utvendig. Det kan også settes inn én eller flere diamanter. Gravering gjøres ikke ved nettkjøp.

Gifteringer

Frierringer

Morgengave

Hvilken brud er du?

Smykker til anledningen

Øverst på ønskelisten

Bryllupsdagene

Gravering