GIFTERINGER MED DIAMANTER

Se vårt utvalg av våre ypperste forlovelses- og gifteringer. Våre premiumkolleksjon  kan også fattes med flere diamanter. Ringene kan graveres, men det varierer hvilke som kan graveres utvenig og innvendig avhengig av om innsiden eller utsiden er buet. Gravering gjøres ikke ved nettkjøp.

Bjørklund er tradisjonsrike, samtidig som vi kan gi deg et bredt utvalg hvor valgmulighetene er mange. I våre butikker kan dere i fred og ro prøve og sette sammen det ringparet som passer deres personlighet og hånd best. Her kan du lese mer om våre gifteringer og finne ut hvilke ringer som passer dere best.

 

Klassiske og tidløse forlovelsesringer i gult gull med flat innside og buet utside. Paret består av en ring med glatt overflate uten stener og en med glatt overflate besatt med fem skinnende diamanter (tot. 0,07ct tw/si). Disse elegante ringene kan graveres innvendig og har en bredde på 5 mm. Det er også mulig å sette inn én eller flere diamanter i begge ringene. Gravering gjøres ikke ved nettkjøp.

 

Vakre og klassiske forlovelsesringer i gult gull med buet innside og flat utside. I dette settet har den ene ringen en glatt overfalte uten stener og den andre en glatt overflate besatt med skinnende diamanter (tot. 0,09ct tw/si). Gifteringene har en bredde på 5 mm og kan graveres innvendig. Gravering gjøres ikke ved nettkjøp.

 

Klassiske og tidløse forlovelsesringer i gult gull med buet innside og flat utside. I dette settet har den ene ringen en glatt overflate uten stener og den andre en glatt overflate besatt med skinnende diamanter (tot. 0,12ct tw/si). Gifteringene har en bredde på 5 mm og kan graveres innvendig. Gravering gjøres ikke ved nettkjøp.

 

Klassiske forlovelsesringer i hvitt gull med flat innside og buet utside. Gifteringene har en bredde på 5 mm og kan graveres innvendig. I dette settet er den ene ringen glatt uten stener og den andre besatt med fem glitrende diamanter (tot. 0,07ct tw/si) fordelt på ringens fremside. Gravering gjøres ikke ved nettkjøp.

 

Vakre og klassiske forlovelsesringer i hvitt gull med buet innside og flat utside. I dette settet har den ene ringen en glatt overflate uten stener og den andre en glatt overflate besatt med skinnende diamanter (tot. 0,09ct tw/si). Gifteringene har en bredde på 5 mm og kan graveres innvendig. Gravering gjøres ikke ved nettkjøp.

 

Klassiske og tidløse forlovelsesringer i hvitt gull med buet innside og flat utside. I dette settet har den ene ringen en glatt overflate uten stener og den andre en glatt overflate besatt med skinnende diamanter (tot. 0,12ct tw/si). Gifteringene har en bredde på 5 mm og kan graveres innvendig. Gravering gjøres ikke ved nettkjøp.

Gifteringer

Frierringer

Morgengave

Hvilken brud er du?

Smykker til anledningen

Øverst på ønskelisten

Bryllupsdagene

Gravering