TIDLØSE OG KLASSISKE GIFTERINGER!

Se vårt utvalg av klassiske og tradisjonelle forlovelses- og gifteringer. Våre klassiske gifteringer kan også fattes med diamanter og ringene kan graveres, men det varierer hvilke som kan graveres utvenig og innvendig avhengig av om innsiden eller utsiden er buet. Gravering gjøres ikke ved nettkjøp.

 

Klassiske forlovelsesringer i hvitt gull med flat innside og buet utside. Gifteringene har en bredde på 3 mm. Disse ringene kan graveres innvendig grunnet at deres flate innside og buede utside. Gravering gjøres ikke ved nettkjøp.

 

Elegante og tidløse forlovelsesringer i hvitt gull med buet innside og utside. Disse gifteringene har en bredde på 3,5 mm. Ringene kan graveres både utvendig og innvendig. Det kan også settes inn én eller flere diamanter i disse klassiske ringene. Gravering gjøres ikke ved nettkjøp. 

 

Tidløse gifteringer i hvitt gull med buet innside og utside. Disse klassiske forlovelsesringene har en bredde på 5 mm og kan graveres både utvendig og innvendig. Det er også mulig å sette inn én eller flere diamanter i ringene. Gravering gjøres ikke ved nettkjøp.

 

Klassiske og delikate forlovelsesringer i hvitt gull med buet innside og utside. I dette settet er den ene gifteringen glatt uten stener og den andre prydet med tre glitrende diamanter (tot. 0,06ct w/si). Ringene har en bredde på 3,5 mm. Det er også mulig å sette inn én eller flere diamanter i begge ringene. Gifteringene kan graveres både innvendig og utvendig. Gravering gjøres ikke ved nettkjøp.

 

Elegante og tidløse forlovelsesringer i hvitt gull med flat innside og lett buet utside. Gifteringene har et klassisk utseende, en bredde på 4 mm og kan graveres både utvendig og innvendig. Det kan også settes inn én eller flere diamanter i ringene. Gravering gjøres ikke ved nettkjøp.

 

Klassiske forlovelsesringer i hvitt gull med flat innside og lett buet utside. Disse tidløse gifteringene består av skinnende glatte flater, har en bredde på 5 mm og kan graveres både innvendig og utvendig. Det er også mulig å sette inn én eller flere diamanter i begge ringene. Gravering gjøres ikke ved nettkjøp.

 

Klassiske og tidløse gifteringer i gult gull med buet utside og flat innside. Forlovelsesringene har en bredde på 3 mm og kan graveres innvendig. Vi utfører ikke gravering ved nettkjøp.

 

Klassiske og tidløse gifteringer i gult gull med buet utside og flat innside. Forlovelsesringene har en bredde på 6mm. Disse elegante ringene kan graveres både utvendig og innvendig. Det er også mulig å sette inn én eller flere diamanter. Vi utfører ikke gravering ved nettkjøp.

 

Klassiske og tidløse gifteringer i gult gull med buet utside og flat innside. Forlovelsesringene har en bredde på 6 mm og kan graveres både innvendig og utvendig. Dette settet består av en glatt ring uten stener og en glatt ring besatt med en skinnende diamant (tot. 0,07ct w/si). Det er også mulig å sette inn én eller flere diamanter i disse ringene. Vi utfører ikke gravering ved nettkjøp.

 

Klassiske og tidløse gifteringer i gult gull med buet utside og flat innside. Dette paret består av en glatt ring uten stener og en glatt ring med tre glitrende diamanter (tot. 0,10ct w/si). Forlovelsesringene har en bredde på 6mm og kan graveres både utvendig og innvendig. Det er også mulig å sette inn én eller flere diamanter i disse ringene. Vi utfører ikke gravering ved nettkjøp.

 

Tidløse gifteringer i gult gull med buet innside og flat utside. Forlovelsesringene har en bredde på 3,5 mm. Disse klassiske ringene kan graveres utvendig og innvendig. Vi utfører ikke gravering ved nettkjøp.

 

Klassiske gifteringer i gult gull med buet innside og utside. Forlovelsesringene har en bredde på 4 mm. Disse tidløse ringene kan graveres utvendig og innvendig. Det er også mulig å sette inn diamanter i disse ringene. Vi utfører ikke gravering ved nettkjøp.

 

Klassiske gifteringer i gult gull med buet innside og utside. Forlovelsesringene har en bredde på 4 mm. Disse tidløse ringene kan graveres utvendig og innvendig. Det er også mulig å sette inn diamanter i disse ringene. Vi utfører ikke gravering ved nettkjøp.

 

Bjørklund er tradisjonsrike, samtidig som vi kan gi deg et bredt utvalg hvor valgmulighetene er mange. I våre butikker kan dere i fred og ro prøve og sette sammen det ringparet som passer deres personlighet og hånd best. Her kan du lese mer om våre gifteringer og finne ut hvilke ringer som passer dere best.

 

Elegante forlovelsesringer i gult gull med buet innside og utside. I dette settet er den ene ringen glatt uten stener og den andre besatt med en skinnende diamant (tot. 0,02ct w/si). Det er også mulig å sette inn én eller flere stener i begge ringene. Disse klassiske gifteringene har en bredde på 3,5 mm og kan graveres både innvendig og utvendig. Gravering gjøres ikke ved nettkjøp.

 

Vakre og tidløse forlovelsesringer i gult gull med buet innside og utside. I dette paret er den ene ringen glatt uten stener og den andre prydet tre glitrende diamanter (tot. 0,06ct w/si). Det er også mulig å sette inn én eller flere diamanter i begge ringer. Disse klassiske gifteringene har en bredde på 3,5 mm og kan graveres både innvendig og utvendig. Gravering gjøres ikke ved nettkjøp.

 

Klassiske og tidløse forlovelsesringer i gult gull med flat innside og lett buet utside. Disse elegante ringene har en bredde på 5 mm og kan graveres både utvendig og innvendig. Gravering utføres ikke ved nettkjøp.

Gifteringer

Frierringer

Morgengave

Hvilken brud er du?

Smykker til anledningen

Øverst på ønskelisten

Bryllupsdagene

Gravering