FORLOVELSES- OG GIFTERINGER!

Med sin unike form som hverken har en begynnelse eller slutt, er ringen et symbol på evigheten og tas i bruk den dagen man inngår forlovelse eller ekteskap. Vielsesringen har vært en del av vår tradisjon i lang tid, men det var i det gamle Egypt at tradisjonen først oppstod. Datidens symbol på evig troskap var ikke en fingerring, men et armbånd eller halssmykke som kvinnene bar.

Bjørklund er tradisjonsrike, samtidig som vi kan gi deg et bredt utvalg hvor valgmulighetene er mange. I våre butikker kan dere i fred og ro prøve og sette sammen det ringparet som passer deres personlighet og hånd best. Her kan du lese mer om våre gifteringer og finne ut hvilke ringer som passer dere best.

 

Klassiske forlovelsesringer i hvitt gull med flat innside og buet utside. Gifteringene har en bredde på 3 mm. Disse ringene kan graveres innvendig grunnet at deres flate innside og buede utside. Gravering gjøres ikke ved nettkjøp.

 

Elegante og tidløse forlovelsesringer i hvitt gull med buet innside og utside. Disse gifteringene har en bredde på 3,5 mm. Ringene kan graveres både utvendig og innvendig. Det kan også settes inn én eller flere diamanter i disse klassiske ringene. Gravering gjøres ikke ved nettkjøp.  

 

Tidløse gifteringer i hvitt gull med buet innside og utside. Disse klassiske forlovelsesringene har en bredde på 5 mm og kan graveres både utvendig og innvendig. Det er også mulig å sette inn én eller flere diamanter i ringene. Gravering gjøres ikke ved nettkjøp. 

 

Klassiske og delikate forlovelsesringer i hvitt gull med buet innside og utside. I dette settet er den ene gifteringen glatt uten stener og den andre prydet med tre glitrende diamanter (tot. 0,06ct w/si). Ringene har en bredde på 3,5 mm. Det er også mulig å sette inn én eller flere diamanter i begge ringene. Gifteringene kan graveres både innvendig og utvendig. Gravering gjøres ikke ved nettkjøp.

 

Elegante og tidløse forlovelsesringer i hvitt gull med flat innside og lett buet utside. Gifteringene har et klassisk utseende, en bredde på 4 mm og kan graveres både utvendig og innvendig. Det kan også settes inn én eller flere diamanter i ringene. Gravering gjøres ikke ved nettkjøp. 

 

Vakre og romantiske forlovelsesringer i hvitt gull med flat innside og lett buet utside. I dette settet har den ene ringen en glatt overflate uten stener og den andre en glatt overflate prydet med tre glitrende diamanter (tot. 0,03ct w/si) formet som et hjerte. Det kan også settes inn én eller flere diamanter i begge ringene. Disse klassiske gifteringene har en bredde på 4 mm og kan graveres både utvendig og innvendig. Gravering gjøres ikke ved nettkjøp.

 

Klassiske forlovelsesringer i hvitt gull med flat innside og lett buet utside. Disse tidløse gifteringene består av skinnende glatte flater, har en bredde på 5 mm og kan graveres både innvendig og utvendig. Det er også mulig å sette inn én eller flere diamanter i begge ringene. Gravering gjøres ikke ved nettkjøp. 

 

Vakre og romantiske forlovelsesringer i hvitt gull med flat innside og lett buet utside. I dette settet har den ene ringen en glatt overflate uten stener og den andre en glatt overflate besatt med tre glitrende diamanter (tot. 0,06ct w/si) formet som et hjerte. Det kan også settes inn én eller flere diamanter i begge ringene. Disse klassiske gifteringene har en bredde på 5 mm og kan graveres både utvendig og innvendig. Gravering gjøres ikke ved nettkjøp.

 

Elegante og klassiske forlovelsesringer i hvitt gull med flat innside og buet utside. Disse mønstrede gifteringene har blanke overflater med siselering som gir dem et vakkert utseende. Ringene har en bredde på 4 mm og kan graveres innvendig. Gravering gjøres ikke ved nettkjøp.  

 

Klassiske forlovelsesringer i hvitt gull med flat innside og buet utside. Gifteringene har en bredde på 5 mm og kan graveres innvendig. I dette settet er den ene ringen glatt uten stener og den andre besatt med fem glitrende diamanter (tot. 0,07ct tw/si) fordelt på ringens fremside. Gravering gjøres ikke ved nettkjøp. 

 

Vakre og klassiske forlovelsesringer i hvitt gull med buet innside og flat utside. I dette settet har den ene ringen en glatt overflate uten stener og den andre en glatt overflate besatt med skinnende diamanter (tot. 0,09ct tw/si). Gifteringene har en bredde på 5 mm og kan graveres innvendig. Gravering gjøres ikke ved nettkjøp.

 

Klassiske og tidløse forlovelsesringer i hvitt gull med buet innside og flat utside. I dette settet har den ene ringen en glatt overflate uten stener og den andre en glatt overflate besatt med skinnende diamanter (tot. 0,12ct tw/si). Gifteringene har en bredde på 5 mm og kan graveres innvendig. Gravering gjøres ikke ved nettkjøp.

Gifteringer

Frierringer

Morgengave

Hvilken brud er du?

Smykker til anledningen

Øverst på ønskelisten

Bryllupsdagene

Gravering