FORLOVELSES- OG GIFTERINGER!

Med sin unike form som hverken har en begynnelse eller slutt, er ringen et symbol på evigheten og tas i bruk den dagen man inngår forlovelse eller ekteskap. Vielsesringen har vært en del av vår tradisjon i lang tid, men det var i det gamle Egypt at tradisjonen først oppstod. Datidens symbol på evig troskap var ikke en fingerring, men et armbånd eller halssmykke som kvinnene bar.

Bjørklund er tradisjonsrike, samtidig som vi kan gi deg et bredt utvalg hvor valgmulighetene er mange. I våre butikker kan dere i fred og ro prøve og sette sammen det ringparet som passer deres personlighet og hånd best. Her kan du lese mer om våre gifteringer og finne ut hvilke ringer som passer dere best.

 

Klassiske og tidløse gifteringer i gult gull med buet utside og flat innside. Forlovelsesringene har en bredde på 3 mm og kan graveres innvendig. Vi utfører ikke gravering ved nettkjøp.

 

Klassiske og tidløse gifteringer i gult gull med buet utside og flat innside. Forlovelsesringene har en bredde på 6mm. Disse elegante ringene kan graveres både utvendig og innvendig. Det er også mulig å sette inn én eller flere diamanter. Vi utfører ikke gravering ved nettkjøp.

 

Klassiske og tidløse gifteringer i gult gull med buet utside og flat innside. Forlovelsesringene har en bredde på 6 mm og kan graveres både innvendig og utvendig. Dette settet består av en glatt ring uten stener og en glatt ring besatt med en skinnende diamant (tot. 0,07ct w/si). Det er også mulig å sette inn én eller flere diamanter i disse ringene. Vi utfører ikke gravering ved nettkjøp.

 

Klassiske og tidløse gifteringer i gult gull med buet utside og flat innside. Dette paret består av en glatt ring uten stener og en glatt ring med tre glitrende diamanter (tot. 0,10ct w/si). Forlovelsesringene har en bredde på 6mm og kan graveres både utvendig og innvendig. Det er også mulig å sette inn én eller flere diamanter i disse ringene. Vi utfører ikke gravering ved nettkjøp.

 

Tidløse gifteringer i gult gull med buet innside og flat utside. Forlovelsesringene har en bredde på 3,5 mm. Disse klassiske ringene kan graveres utvendig og innvendig. Vi utfører ikke gravering ved nettkjøp.

 

Klassiske gifteringer i gult gull med buet innside og utside. Forlovelsesringene har en bredde på 4 mm. Disse tidløse ringene kan graveres utvendig og innvendig. Det er også mulig å sette inn diamanter i disse ringene. Vi utfører ikke gravering ved nettkjøp.

 

Elegante forlovelsesringer i gult gull med buet innside og utside. I dette settet er den ene ringen glatt uten stener og den andre besatt med en skinnende diamant (tot. 0,02ct w/si). Det er også mulig å sette inn én eller flere stener i begge ringene. Disse klassiske gifteringene har en bredde på 3,5 mm og kan graveres både innvendig og utvendig. Gravering gjøres ikke ved nettkjøp.

 

Vakre og tidløse forlovelsesringer i gult gull med buet innside og utside. I dette paret er den ene ringen glatt uten stener og den andre prydet tre glitrende diamanter (tot. 0,06ct w/si). Det er også mulig å sette inn én eller flere diamanter i begge ringer. Disse klassiske gifteringene har en bredde på 3,5 mm og kan graveres både innvendig og utvendig. Gravering gjøres ikke ved nettkjøp.

 

Romantiske og tidløse forlovelsesringer i gult gull med flat innside og lett buet utside. I dette paret har den ene ringen en glatt overflate uten stener og den andre en glatt overflate prydet med tre glitrende diamanter (tot. 0,03ct w/si) formet som et hjerte. Innsetting av én eller flere diamanter kan også gjøres i begge ringene. Disse klassiske gifteringene har en bredde på 4 mm og kan graveres både innvendig og utvendig. Gravering gjøres ikke ved nettkjøp.

 

Klassiske og tidløse forlovelsesringer i gult gull med flat innside og lett buet utside. Disse elegante ringene har en bredde på 5 mm og kan graveres både utvendig og innvendig. Gravering utføres ikke ved nettkjøp. 

 

Romantiske og tidløse forlovelsesringer i gult gull med flat innside og lett buet utside. I dette paret har den ene ringen en glatt overflate uten stener og den andre en glatt overflate prydet med tre glitrende diamanter (tot. 0,06ct w/si) formet som et hjerte. Innsetting av én eller flere diamanter kan også gjøres i begge ringene. Disse klassiske gifteringene har en bredde på 5 mm og kan graveres både innvendig og utvendig. Gravering gjøres ikke ved nettkjøp.

 

Stilige og elegante forlovelsesringer i gult gull med flat innside og buet utside. Disse klassiske gifteringene er delvis børstet og polert for et vakkert og spesielt mønster. Ringene har en bredde på 5 mm og kan graveres innvendig. Det kan også settes inn én eller flere diamanter i begge ringene. Gravering gjøres ikke ved nettkjøp.

 

Klassiske forlovelsesringer i gult gull med buet innside og lett buet utside. Disse tidløse gifteringene er stilig mønstret i kantene, noe som gir dem et unikt særpreg. Ringene har en bredde på 4 mm og kan graveres både innvendig og utvendig. Det kan også settes inn én eller flere diamanter i ringene. Gravering gjøres ikke ved nettkjøp.

 

Unike forlovelsesringer i gult gull med flat innside og buet utside. Disse klassiske ringene har et tidløst design med et vakkert mønster som gir ringen et unikt utseende. Ringene har en bredde på 4 mm og kan graveres innvendig og utvendig. Det kan også settes inn én eller flere diamanter. Gravering gjøres ikke ved nettkjøp.

 

Klassiske og tidløse forlovelsesringer i gult gull med flat innside og buet utside. Paret består av en ring med glatt overflate uten stener og en med glatt overflate besatt med fem skinnende diamanter (tot. 0,07ct tw/si). Disse elegante ringene kan graveres innvendig og har en bredde på 5 mm. Det er også mulig å sette inn én eller flere diamanter i begge ringene. Gravering gjøres ikke ved nettkjøp. 

 

Vakre og klassiske forlovelsesringer i gult gull med buet innside og flat utside. I dette settet har den ene ringen en glatt overfalte uten stener og den andre en glatt overflate besatt med skinnende diamanter (tot. 0,09ct tw/si). Gifteringene har en bredde på 5 mm og kan graveres innvendig. Gravering gjøres ikke ved nettkjøp.

 

Klassiske og tidløse forlovelsesringer i gult gull med buet innside og flat utside. I dette settet har den ene ringen en glatt overflate uten stener og den andre en glatt overflate besatt med skinnende diamanter (tot. 0,12ct tw/si). Gifteringene har en bredde på 5 mm og kan graveres innvendig. Gravering gjøres ikke ved nettkjøp.

Gifteringer

Frierringer

Morgengave

Hvilken brud er du?

Smykker til anledningen

Øverst på ønskelisten

Bryllupsdagene

Gravering