Sommerlett klokke fra Triwa!

Rosegull er ikke bare trendy - det er også utrolig praktisk å kombinere sammen med annet tilbehør! Rosegull passer fint sammen med både sølvtoner og gulltoner - her kan man mikse og matche som man vil!

Rose Falken. Bestselger fra TRIWA! Klokken har ro... Les mer

 

 

 

Sommerfriske pasteller !

Sommeren står i full blomst! Vi har ørepynten du trenger for å friske opp antrekket til sommerfesten, kun 248,-

 

 

 

Organisk lær!

For en av vårens største trender skal vi 40 år tilbake i tid. Farger, glamour, himmelblå denim, mønster og skinn er stikkord som favner 70-tallets glade trenddager. Detaljene er enkle, men gjennomførte, med materialer i skinn, denim og kordfløyel. Selv om tiåret i høyeste grad er synlig på årets kleskolleksjon er det ingen hemmelighet at forskjellen ligger i detaljene. Og det er ofte tilbehøret som forteller om stilen er gjennomført eller ikke. Fargepaletten gjenspeiles i jordtoner, oransje, brunt, og grønt, ofte kombinert med et distinkt etnisk preg.

 

 

 

Denimfin !

Denne sesongen står denimlooken sterkere enn på lenge. Uavhengig om du går for en enkel og klassisk stil eller en mer rocka og rampete look, er det slitesterke stoffet en vinner. Slag i slag med 70-talls stilen er slengbuksene tilbake og aller helst i robust jeans materiale med høyt liv.

The Kensington leather - Denim, lekker modell i m... Les mer

 

 

 

Flott i blått!

La deg inspirere og gå for vakre blåfarger. Erstatt den «lille sorte» med en blå kjole og fremhev den dype fine blåfargen med detaljene =)

 

Gant Park Hill II. Bestselgende Park Hill II klok... Les mer

 

 

Sommerens store farge - HVITT !

Dress deg opp med våre hotte og superfine dråpe-armbånd i sommerens store farge – HVITT! Hvitt fremhever det lille man har opparbeidet seg av farge på kroppen og man fremstår om mulig som enda litt brunere enn det man egentlig er ;)  

 

 

 

Organisk lær og rosegull!

Kombiner klokke fra Triwa med flere tynne armbånd av rosegull!

Rose Niben. Trendy klokke fra TRIWA! Rose Niben h... Les mer